Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 24 Јануари 2020, 07:00:32 amДа погледнеш Кимко Агилити 50? Ем ќе му го земаш.Цитат: Vlatce-Vectra на 20 Јануари 2020, 21:09:25 pmstariot kolata ja koristi da idat po doktori so majkami,maliot koga sum na rabota da go sobere od gradinka i najbitnoto u moabetot sto ne go pisav gore e da moze i zeniceto moe da go drnda do gradinka i nazad?!?!
Да погледнеш Кимко Агилити 50? Ем ќе му го земаш.
stariot kolata ja koristi da idat po doktori so majkami,maliot koga sum na rabota da go sobere od gradinka i najbitnoto u moabetot sto ne go pisav gore e da moze i zeniceto moe da go drnda do gradinka i nazad
Tesko Matizive posaglam pod 1200-300 tesko da se najde posaglam. Na niv najvise mi e strav da ne uletam na taksi vozen a inace prva varijanta mi e swift a zenami pa onadi za matiz
Влатче, помогни ти малку, најди спаркче како моето за 1500 евра, тие 500 евра ќе ги извадиш на ефтина регистрација, ниска потрошувачка, и ефтини сервиси кои ретко ќе ги има. Немаш подобитна комбинација за буџет возило и за буџет возење.
Еден предлог само... друагрче сега купи фиат брава 1.4 плин +-96та , со клима и серво мислам дека е. околу 850 евра.