Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Денес никој не краде брисач, поедноставно му е да ти ја земе цела кола
Цитат: Deni на 21 Ноември 2011, 10:59:17 amЦитат: Sportex на 21 Ноември 2011, 10:54:44 amМерцедес сигурно не го исфрлаат ако не е проверено, бесшумно, работи добро и тн.Мене ми е друго прашањето?Ќе има ли систем за заштита од кражба или ќе треба да си платиш некој да ти стои покрај колата да пази оти чисто се соменвам дека овие брисачиња се ефтинки! Па освен ако некој ти го краде од беља, нема потреба од грижа, и така не се употребливи на други коли... Абе и раткапни што одат преку штрафови не можеш да ги украдеш а да не ги скршиш па кошијава го утепаа од крадење на Пежото.
Цитат: Sportex на 21 Ноември 2011, 10:54:44 amМерцедес сигурно не го исфрлаат ако не е проверено, бесшумно, работи добро и тн.Мене ми е друго прашањето?Ќе има ли систем за заштита од кражба или ќе треба да си платиш некој да ти стои покрај колата да пази оти чисто се соменвам дека овие брисачиња се ефтинки! Па освен ако некој ти го краде од беља, нема потреба од грижа, и така не се употребливи на други коли...
Мерцедес сигурно не го исфрлаат ако не е проверено, бесшумно, работи добро и тн.Мене ми е друго прашањето?Ќе има ли систем за заштита од кражба или ќе треба да си платиш некој да ти стои покрај колата да пази оти чисто се соменвам дека овие брисачиња се ефтинки!
Да имаше ама само една прскалка и цревото за водата висеше надвор ама на што кола беше и јас незнам
Цитат: bokicivic на 21 Ноември 2011, 11:40:30 amДа имаше ама само една прскалка и цревото за водата висеше надвор ама на што кола беше и јас незнамНа автобусите и на камионите е така поточно на Scania
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“