Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ајдеее, ај јас утре mclaren-от на Clarkson ке го преставам...
Се се ама едно ме интересира... Како успева за го застани ова чудо со дискови и добоши на ибица за 75 кс ?
Цитат: Rakun4e на 18 Ноември 2011, 21:18:22 pmСе се ама едно ме интересира... Како успева за го застани ова чудо со дискови и добоши на ибица за 75 кс ? Начинот е овај,само друга е колата
A Џо,шо му фали на горе наведените ‘кочници‘ во видеото
Супер Количка, само напред другарти нека го среди проектов, ветува многу .. Нека си бара кочници од ауди С3 ако сака да нема мака И ако се реши да го продава моторот, контактирај ме, ке го сметам кај убави домакини
Цитат: Dzo на 19 Ноември 2011, 01:49:34 amСупер Количка, само напред другарти нека го среди проектов, ветува многу .. Нека си бара кочници од ауди С3 ако сака да нема мака И ако се реши да го продава моторот, контактирај ме, ке го сметам кај убави домакини fala Dzo resivme da ja spremame najdobro kolata pa sega se so vreme site trosoci se vrz drugarmi koj ne zema nitu penzija nitu redovna plata...pa cekame da odi stranstvo nekoj mesec za da prodolzime spored site planovi vleto treba da se zavrsi kolata..
Сеа коа ке види Купра2, дека има уште еден како него... и очекувам реакција ваааооо