Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пред некој ден на пример бев во Жан Митрев болницата(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Sase_91 на 12 Ноември 2024, 17:05:56 pmПред некој ден на пример бев во Жан Митрев болницата(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)1. Добар ли си куче, се надевам по витамини си бил во Жан Митрев, Ортомол Имуно, само таму го имаа во аптеката.2. Си се подновил а не кажуваш, ајде со убаво нека е!
Цитат: Dodo на 14 Ноември 2024, 16:02:07 pmЦитат: Sase_91 на 12 Ноември 2024, 17:05:56 pmПред некој ден на пример бев во Жан Митрев болницата(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)1. Добар ли си куче, се надевам по витамини си бил во Жан Митрев, Ортомол Имуно, само таму го имаа во аптеката.2. Си се подновил а не кажуваш, ајде со убаво нека е!Најде кој да кажува за некажување.
На Евн полначите за колку веемњ ти ја пуни? И колкава батерија имас, мојата е мала 9кв