Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ќути трај што уште таа глупост енглезиве не ја исфорсирале да биде обратно, племе им конквистадорско ))Него, златен @ace-106 многу мака ли бара промената (+ кеш?)Претпоставувам дека е исто или барем многу слично кај мене, еднаш ме фати болва да правам ваква измена
Цитат: Knight_ на 19 Април 2022, 23:24:49 pmОвој е десен волан... Те зафркнале изглеаПиша дека е од англиски Пасат. Во секој случај, би требало да може да се поврзе без проблем.
Овој е десен волан... Те зафркнале изглеа
Цитат: andrejnaumovski на 19 Април 2022, 23:27:36 pmЦитат: Knight_ на 19 Април 2022, 23:24:49 pmОвој е десен волан... Те зафркнале изглеаПиша дека е од англиски Пасат. Во секој случај, би требало да може да се поврзе без проблем.Ваљда не се обратно лево и десно.
Како такво копчето уопште не ми вршеше работа, многу по корисно ми е "mute".Го кодирав денес модулот по туторијалот и сега на место на "Push To Talk" си е "mute".Фала Баланар, частам пиво кај Нецко следно доаѓање во Штип.