Автор Тема: Камп приколки, еуро куки и такве ствари  (Прочитано 43331 пати)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
Одг: Камп приколки, еуро куки и такве ствари
« Одговори #120 на: 14 Август 2025, 18:35:57 pm »
Momentalno sme vo camping Hellas kaj Volos. Marketceto e taka taka, drugoto e se top. WC injata se precisti, kulturen narod i normalni ceni

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Годинава поминавме во соседниот камп - Сикиа. Освен плажата се друго можам да кажам дека е одлично. Додуше дуќанот не е баш маалски гранап ама помага за основна прихрана.
Sikia ne mi se svigja deka malce nagore za odenje ima, a so malo dete.....
Plazata e ok ako fatis dobro mesto, tesna e jbg... Za vikend e guzvicka vaka preku nedela e ok

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3999
« Одговори #121 на: 14 Август 2025, 18:42:49 pm »
До сега сум ги поминал Кастел(љ)о, Арменистас, Талата и овој. Ако барам место со врвна хигиена тогаш ова е #1. Најдобра плажа Арменистис, ако имаш живци за остатокот, а најарен баланс Кастељо.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5928
« Одговори #122 на: 14 Август 2025, 19:04:45 pm »
Љубаништа со цените  уште малце како Арменистис  ќе стигнат. 20+ години од животот сум поминал таму во заедничка приколка.
 Не одев години, сеа пред некоја година ме начнаа као реновирано било незнам ти што. Кампот истиот , сенките намалњни за 70%, вецињата истите како од пред 30 години шо ги псмтев, првиот со шоља останатите чучавци. Реновираното е, пвц врати на истите вециња, под хигиена уште истото се подрљзбира, врвење исклучиво со цревото секаде на два дена, ако им се работи можи еднаш дневно,  топла вода исто ако зачњкаш зачекаш. Цените за 200% нагоре и на прв ред сите живари  со пари собрани претходно К од камп шо не виделе во животот.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8890
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #123 на: 14 Август 2025, 19:30:12 pm »
Глампинг, сине, глампинг :D
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5928
« Одговори #124 на: 14 Август 2025, 19:31:45 pm »
Живарпинг 🤣
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
« Одговори #125 на: 14 Август 2025, 20:25:54 pm »
Momentalno sme vo camping Hellas kaj Volos. Marketceto e taka taka, drugoto e se top. WC injata se precisti, kulturen narod i normalni ceni

2015 година, во истиот камп, многу интересен одмор, многу ми годеа сенките, многу ми беше ок опкружувањето... дојдовме без некои очекувања, си поминавме одлично. Факинг 10 години поминале...