Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Карклуб фетиш - Шкода ТДИ. Велешки фетиш - БЕНВЕ Со здравје да се вози.
ти се знаеш за сите ебате вмровецот
Цитат: Дибидус на 18 Февруари 2019, 04:57:38 amСо здравје да си го брмчиш, со среќа на патиштата и све туѓи жени во него да возиш.На бугарски ли ќе биде?Фала Дибидус нека се враќа по желба. Нема да биде на бугарски за жал, отидоа 7500еур за државна администрација да зима плати. За тие 7500еур фрлени у ветер 2год понова кола ќе си купев.
Со здравје да си го брмчиш, со среќа на патиштата и све туѓи жени во него да возиш.На бугарски ли ќе биде?
Цитат: MAPJAH на 18 Февруари 2019, 22:48:34 pmЦитат: Дибидус на 18 Февруари 2019, 04:57:38 amСо здравје да си го брмчиш, со среќа на патиштата и све туѓи жени во него да возиш.На бугарски ли ќе биде?Фала Дибидус нека се враќа по желба. Нема да биде на бугарски за жал, отидоа 7500еур за државна администрација да зима плати. За тие 7500еур фрлени у ветер 2год понова кола ќе си купев.Уфффф, јас па мислев дека јас сум дал многу, златен татарски пасош, кој не извади сега еве на, па не 3.0 туку 5.0 ќе земам им е*ам семката лоповска. Ти наплатија германците ддв?
Рики, прво купив а5, швајцарска во бг ми побараа 10000лв царина и данок. Последно веќе кола од Швајцарија, за тие 7.5еур што отидоа за државна администрација ќе си купев 2год понова кола. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk