Автор Тема: Passat B7  (Прочитано 22792 пати)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7062
  • хаУс мајстор
Одг: Passat B7
« Одговори #105 на: 02 Февруари 2018, 19:35:46 pm »
Зашо си се заебал со мултимедијата, баш ме занима зошто сакам и јас да ставам.

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #106 на: 02 Февруари 2018, 19:52:32 pm »
@зоки-златен провери во дог секјурити.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6737
  • Бенве сие бенве
« Одговори #107 на: 02 Февруари 2018, 20:06:07 pm »
Зашо си се заебал со мултимедијата, баш ме занима зошто сакам и јас да ставам.

Го купив најдобриот модел што се нуди кај нас, а и на балканот верувам, со окта кор со 2г рам wifi влез за сим со 4г итн итн. Фабричкото звучеше поубаво, работи поубаво, блутутот кој што кај фабричкото беше перфектен го изгубив за да добијам микрофон со кој што не ме слушаат а кога ме слушаат е како од бунар. Се јавува некој шум некогаш знае нешто да крашне се на се интересно е првите неколку дена.
Позитивни работи се што си имам јутјуб, можам да пуштам видеа, има некои опции кои што никогаш нема да ги искористам. Торк програмчето еднаш само сум го употребил итн итн.

Скап кинез со евтина изработка толку ќе кажам, ако сега сум пред одлука дали да го купам ќе речам не.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #108 на: 02 Февруари 2018, 20:07:45 pm »
Благодарам! Ми реши огромна дилема! :D

Отсутен Tesla

• Редовен
« Одговори #109 на: 02 Февруари 2018, 20:08:26 pm »
Си избрзал богами. Колку пари го зема?

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #110 на: 02 Февруари 2018, 20:09:07 pm »
450еур од дог

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
« Одговори #111 на: 02 Февруари 2018, 21:24:11 pm »
@зоки-златен провери во дог секјурити.
Проверив, доста информации ми дадоа за мултимедииве, пошто не бев едуциран за истите.
Еве постов ќе го искористам да ги пофалам @DOG SECURITY , со едно јавување и идење таму земав тоа што ми требаше. Дечките се супер услужливи. Ах BBS-от...  нема везе :)
Еве Марјан го земал поскапиот со појак процесор и џиџимиринки, и не му праи мерак, не дека и мене нема да ми прави,  би ми направил било каков. Мене ми е скапо толку пари да давам, посебно сега со фалинките што ги посочи Марјан. Моментално ги разгледувам оние на алиекспрес, може се бетер од овие ама за каде каде помалку пари се купуваат, па и да нечини да не ми е криво.
Иначе фабричките за Пасат Б5 не ми прават мерак, посебно не на изглед и затоа не барам такви.

Отсутен Tesla

• Редовен
« Одговори #112 на: 02 Февруари 2018, 21:33:48 pm »
@зоки-златен а за тие пари да купиш саглам радио и звучници за кола. Другото што ќе остане купи саглам навигација и терај.
Марјан извини

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
« Одговори #113 на: 02 Февруари 2018, 21:44:29 pm »
@Tesla, звучки земав, ама чекам да се затопли па да ги сменам да не искршам тоа жабиците на ладново. Не бе, сакам мултимедија, и ќе земам па макар и да се разочарам. Навигација, за еднаш у годината до два пати, не ми треба толку, поише ми е за музика, камера за рикверц (ова да не ставам сензори), sd картици, усб, дрн дрн. Абе HighLine ќе го правам :D
Марјан извини :D

Отсутен Tesla

• Редовен
« Одговори #114 на: 02 Февруари 2018, 21:55:41 pm »
@зоки-златен да сме реални освен за камера такво нешто не ти треба. И сд и усб имаат радијата. Ама ќефој знам.
Пс: Имаш потреба од камера вистински? Не ти е голема колата, еднаш ќе направиш претстава до каде е заден дел и пичи мишко.

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #115 на: 02 Февруари 2018, 22:03:54 pm »
Јас не ставив камера, ја имам таксано треба да ја земам ама време немам. Јас како професионален шофер не верувам дека ќе ја користам, глупо ми е покрај ретровизори да гледам у радиото и да направам глупост. Шо знам, секој со желбите и можностите, место радио ќе си ставев спирали или ќе одев по курви или ќе ги потрошев пак за некоја глупост. Не ме бива за штедење, ќе морам да се променам.

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3473
« Одговори #116 на: 03 Февруари 2018, 00:45:25 am »
@MAPJAH си го направил меракот битно. Јас да бев ќе ставев double din некое Alpine и ќе немаше гајле.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5542
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #117 на: 03 Февруари 2018, 00:57:49 am »
Јас не ставив камера, ја имам таксано треба да ја земам ама време немам. Јас како професионален шофер не верувам дека ќе ја користам, глупо ми е покрај ретровизори да гледам у радиото и да направам глупост. Шо знам, секој со желбите и можностите, место радио ќе си ставев спирали или ќе одев по курви или ќе ги потрошев пак за некоја глупост. Не ме бива за штедење, ќе морам да се променам.
I jas ne ja koristam kojzne kolku ali koga ima stolbovi, bandera i sl. brma rabota epten.
Kaj mene isto zvucat zvucnicite fabrickj, so vuferot nprmalnp podobro, ali najvazno e sto si spustam HD spotovi i zvukot e osetno podobar od file pomal od HD.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #118 на: 10 Февруари 2019, 20:52:11 pm »
Може клуч на темата.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk