Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Немате подобра понуда во "Vulco"?Sent from my Coolpad E503 using Tapatalk
Барај го докторот за Опел, Ванчо: 070/278-686
Петронас е одлично масло. На здравје сервис!Sent from my Huawei P Smart using Tapatalk
@xnickx Како си задоволен од Ханкукот? Или беше задоволен, не знам дали уште ја возиш колава/гумите...
Цитат: balanar на 01 Ноември 2019, 11:00:07 am@xnickx Како си задоволен од Ханкукот? Или беше задоволен, не знам дали уште ја возиш колава/гумите...Задоволен сум ептен од Ханкукот, многу добро се покажаа лани на снегот. Замерка ми е што се гласнички на автопат и малку е покрута вожњата. Инаку супер гума
Цитат: xnickx на 05 Ноември 2019, 00:17:11 amЦитат: balanar на 01 Ноември 2019, 11:00:07 am@xnickx Како си задоволен од Ханкукот? Или беше задоволен, не знам дали уште ја возиш колава/гумите...Задоволен сум ептен од Ханкукот, многу добро се покажаа лани на снегот. Замерка ми е што се гласнички на автопат и малку е покрута вожњата. Инаку супер гума Две од трите најважни работи кај една гума.
Не, ОК е, јасно дека зимска гума ќе биде покрута, побучна и ќе ја зголеми потрошувачката.Муабетот ми беше дека тие критериуми ми се мене битни за една гума, било зимска било летна.