Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Sto napravija ovie Kia, epten idat daleku so dizajnot, a Deni sto vikasza ova?
http://www.carclub.mk/2012/02/09/kia-trackster-concept/(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Свршки.
Цитат: DENDE-LANCERED на 09 Февруари 2012, 19:03:24 pmSto napravija ovie Kia, epten idat daleku so dizajnot, a Deni sto vikasza ova?Ова ми е грозота, ама Риото во добра варијанта е со добар дизајн. Само што и кошта како кола со добар дизајн... Што ја негира единствената предност на Киа - цената.
Цитат: Deni на 09 Февруари 2012, 19:12:56 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 09 Февруари 2012, 19:03:24 pmSto napravija ovie Kia, epten idat daleku so dizajnot, a Deni sto vikasza ova?Ова ми е грозота, ама Риото во добра варијанта е со добар дизајн. Само што и кошта како кола со добар дизајн... Што ја негира единствената предност на Киа - цената. А колку требит да е риото?
Цитат: Vlado на 09 Февруари 2012, 21:02:18 pmЦитат: Deni на 09 Февруари 2012, 19:12:56 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 09 Февруари 2012, 19:03:24 pmSto napravija ovie Kia, epten idat daleku so dizajnot, a Deni sto vikasza ova?Ова ми е грозота, ама Риото во добра варијанта е со добар дизајн. Само што и кошта како кола со добар дизајн... Што ја негира единствената предност на Киа - цената. А колку требит да е риото?Колку фиат панда.
Што е грдо грдо е ова концептов некој правец тера како Nissan Junk или Juke