Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MarceCvarce на 14 Ноември 2021, 11:26:48 amNeznam kako prezivuvaat na patishtava so Sava i Tigar. FenomenГубат по еден живот секоја сезона
Neznam kako prezivuvaat na patishtava so Sava i Tigar. Fenomen
Требаше Michelin да си земиш. Со здравје да се возат. Цена од прилика за парче?
Sava Eskimo HP2 многу лоша гума ги имам користено и не ги бива, Tigar имаат крута вожња, Matador е топ гума испробана ама надминува буџет Дали некој има искуство со кинеската Kelly
Тргам. Мотоцентар ли е ова?
Потсетување, да не заборај некој дека треба да си ги смени гумите...
Цитат: Riba321 на 13 Ноември 2021, 23:49:29 pmSava Eskimo HP2 многу лоша гума ги имам користено и не ги бива, Tigar имаат крута вожња, Matador е топ гума испробана ама надминува буџет Дали некој има искуство со кинеската Kelly Друже се обратно кажа HP2 е супер гума.Tigar имаат релативно меко возење (Michelin)Kelly не е кинеска марка, туку стара америчка марка и е ќерка на Goodyear и се супер гуми. https://trucktirereviews.com/who-makes-kelly-tires/
Види ТС870 колку ќе ти кажат во Мотоцентар, би требало да се со најоптимална цена.
Цитат: Deni на 11 Ноември 2021, 12:56:28 pmВиди ТС870 колку ќе ти кажат во Мотоцентар, би требало да се со најоптимална цена.Фала на совет , ми ги дадоа за 3950 и се решив да ги земам. Малку поскапи од тоа што планирав ама гледам на сите тестови се во топ 3.