Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Да се ставааат веќе зимски, а? Ајде од утре. Почињаат минуси од вторник, па натака цело време.
Ic nemi skodi bagaznikov na skodava , uste 2 gumi moze da sobere...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Deni на 24 Ноември 2013, 21:37:43 pmДа се ставааат веќе зимски, а? Ајде од утре. Почињаат минуси од вторник, па натака цело време. Да се ставаат. Денес на Водно(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ok za ADAC poznato mi e deka se zaljubeni vo continental nego mislam ne e loso da spodeli mislenje nekoj so gi vozi vise
И пак те праи парче..
Дечки ај набрзина да видам ваше мислење пошто знам дека сте читале тестови а мене ме мрзи да читам. Утре ќе купам зимски за Фиориното 185/65/15 и се мислам помеѓу Континентал ТС850 и Данлоп 3Д (или 4Д не ми текнува кои беа), м?
Цитат: RedEco на 24 Ноември 2013, 21:32:53 pmIc nemi skodi bagaznikov na skodava , uste 2 gumi moze da sobere...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Мн. стиснати овие, барем во една кеса да ти ги ставеа.