Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сега само што се вратив од Мото Центар на првомајска во Кислеа Вода Направив споредба со Континенталот, Гиславед и Нокиан. Јас барав диманзија 185/60/14 и од приложеното највеќе ми фати око овој модел........Gislaved EURO*FROST 5 (Шведска гума) цената и е 63 евра(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Можда така изгледале, ама веруј ми ги возам и летни и зимски - неприкосновени се! Како и да е, ако го сакаш вечниот победник на сите тестови секоја година, имаат попуст за 4 гуми од 15% мислам и можност на рати, незнам со картичка ...Goodyear Ultra Grip 8(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Види го ова:http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/UltraGrip-8.htm
Цитат: djidji на 05 Октомври 2011, 14:24:18 pmМожда така изгледале, ама веруј ми ги возам и летни и зимски - неприкосновени се! Како и да е, ако го сакаш вечниот победник на сите тестови секоја година, имаат попуст за 4 гуми од 15% мислам и можност на рати, незнам со картичка ...Goodyear Ultra Grip 8(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Види го ова:http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/UltraGrip-8.htmЕ каде може да најдам вакви во Скопјево???
Здраво,Ве молам за предлог за зимски гуми(195/65/15). Се мислам помеѓу:Sava Eskimo HPDunlop Wintersport 3DContinental WinterContact T830Сите се во ист ценовен ранг, разликата е 300ден. меѓу најниската и највисоката цена.
Цитат: Lazarus на 05 Октомври 2011, 18:38:05 pmЗдраво,Ве молам за предлог за зимски гуми(195/65/15). Се мислам помеѓу:Sava Eskimo HPDunlop Wintersport 3DContinental WinterContact T830Сите се во ист ценовен ранг, разликата е 300ден. меѓу најниската и највисоката цена.Јас би ги подредил во обратен редослед од ова што ги напиша и тоа е тоа Веројатно и цената е така
Мене ме има изненадено сава екимо-то..........чичкоми вози во такси такви како и повеќето таксисти и само такви вози вика ептен биле добри држеле добро а и цената била ептен прифатлива Што мислите