Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што мислите за Firestone winterhawk 2 evo,гледам доста ги земаат има ли некој искуство?
Firestone некако ми е сомнителна марка. Многу малку ги има кај нас а на запад се многу присутни. Како на пример што има 20 евра по гума на косово Kontinental Vinter Contact, made in B веројатно Босна
Falanga zema li zimski? A za kakvo sprejce zbores so ke im praves kazi nekoja finta ili samo za zacrnuvanje
Нејќум после да ме изненади во Ноември кога ќе одамна планина преку ноќ да ми заврне. А башка ене ја Шар планина има снег. Ташак 20 степени откако ќе падне таму снег.Цитат: Диневски на 30 Октомври 2012, 15:08:21 pmFalanga zema li zimski? A za kakvo sprejce zbores so ke im praves kazi nekoja finta ili samo za zacrnuvanjeНе сум земал, ама ќе земам. Ама не за мене туку за дедо ми и вујко ми оти ја неам пари Спрејот е за импрегнирање, зацрнувањето не ми е битно. Битно да се заштити од вода и хемикалии за зимските, а за летните да се освежат да не испукаат од неупотреба.