Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одлично количе создравје да си го возиш .Иначе кај пунто 2 5 врати е само 80 кс, а во верзијата со 3 врати го има моторот од 80 кс и 85 во спортинг верзијата Овој мотор што го носи бравото е од алфа 156
Ех, ех, почитуван колега алфиста со фантастично добра 145-ка, мора да те исправам Alfa 145/146, го добива моторот со фејслифт моделот (2000-та?), претходно имаат 1.9td. 156 го добива скоро од сам почеток (1997/ Потполно си во право, знам дека имаа 1.9TD и го сменија со Jtd, али гледаш тој мотор прво бил ставен во 156ката, а после во 145/146 (facelift-от негде во 1999г.)и bravo/brava, marea...Поздрав и фала за убавите зборови.
Bev i vidno iznenaden od cenata na potrosniot materijal za menuvanje na voziloto od strana na maslo maslen filter klima filter naften filter prilicno eftino za odzuvanje za eden dizel.Smeniv isto taka stabilizatori i kratki jabucici isto taka bar za mene bea eftini taka se lazam mozebi.Voglavnom zadovolen i od voziloto i od motorot i od voznjata sto ja dava ova vozilo
Доколку имаш централно заклучување, да не е сијаличка - индикатор? Или евентуално за аларм.На Голф 3 кај мене, имам слично вакво копче на централна конзола, фиксно со сијаличка. Работи само кога колата е заклучена со активиран аларм.