Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: igor_xxxx на 01 Август 2018, 06:49:16 amОдличен избор, а посебно бојата и моторот Мене ме интересира ако имаше шанси да ја збркаш по кривини, како се однесува во споредба со Е90-ката.Бев до Козјак само, а по кривините спиеше, во споредба со бмв-то е како картинг да возиш, многу помалку клатење/лебдење и многу по прецизна. Дали дека е нова ама многу е тивка и удобна..
Одличен избор, а посебно бојата и моторот Мене ме интересира ако имаше шанси да ја збркаш по кривини, како се однесува во споредба со Е90-ката.
Добредојде @GixxerMKD, честито и со здравје да си ја возиш плус сите други благодети што ти ги напишаа другарите погоре Некаде Февруари мислам беше кога случајно отидов до салонот со еден колега и ја гледавме во живо колата, бојата е топ. Долго да те служи со невеста да си ја сефтосаш ако уште не си
Честито спејс шатл одлична боја!Цена? Да дојдам инокс?
Шо сторе бе млад... Ај со здравје да се вози
520литра гепек. Боооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо.
Цитат: Tesla на 01 Август 2018, 16:45:03 pm520литра гепек. Боооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо.За седан да не гледаш?