Супер испаднало истово ме чека ми стигна али чекам времево да се зголеми и да и влезам, кажи ми каде треба да де пази при шиењето?
Пс. Последна шанса каде може да набавам парче кожа што користат за тапацирање волани делови од ентериер итн има ли некој информација, сакам да се позанимавам малце секоја информација би била добредојдена
Треба да се внимава многу на припремата и почетокот на шиењето.
Јас немав лепак, искористив двострана леплива трака која едвај лепеше. Таа што дојде со навлаката ја изгубив, а беше подобра. Ако можеш искористи ја цела трака, посебно на рабовите позади волан, каде започнуваш со шиење.
Кај мене на прв поглед излезе добро, но има набори зад позиција 9 и 2. Наборите ми се направија бидеќи премногу ја затегнав кожата на долниот дел, па кога го шиев горниот дел се појавија тие набори и нема како да ги исправам. Среќа се малце подолу од местото каде ми седат прстите па не ми смета, иначе многу ќе ме нервираше.
Мене 2 дена ми требаа, првиот ден 3 сати за долниот дел, и вториот 2 сати за горниот.
Следно барам адекватен мод за кожна кугла на менувачот. Навлакава на воланов направи разлика и на сите со гумени волани им го препорачувам.
Sent from my LM-V450 using Tapatalk