Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ZilePunto на 28 Февруари 2018, 21:20:04 pmАјде вака да поолеснам малку. Значи во игра останува опел корса б, евентуално ц, или астра, фиат пунто 1,2, спарк/матиз. Колата да биде под 100кс и да не биде ДИЗЕЛ!!!Sent from my MI 4S using TapatalkЌе се усреќат со Корса Најгној Опел на сите времиња.Подобро да гледаат Шевролет/Даеву отколку Корса.
Ајде вака да поолеснам малку. Значи во игра останува опел корса б, евентуално ц, или астра, фиат пунто 1,2, спарк/матиз. Колата да биде под 100кс и да не биде ДИЗЕЛ!!!Sent from my MI 4S using Tapatalk
Дека си возел јаки коли па гној ти е. За девојка + почетник + малку подисплашена е таман количе. Мало градско, е сеа 1.0 е три клипа па звукот е упм.Жиле нека изброи колку пари има, зашто рачунај половна кола купува. Голем сервис, течности, гуми(зависи) регистрација...
Цитат: Tesla на 01 Март 2018, 13:25:11 pmДека си возел јаки коли па гној ти е. За девојка + почетник + малку подисплашена е таман количе. Мало градско, е сеа 1.0 е три клипа па звукот е упм.Жиле нека изброи колку пари има, зашто рачунај половна кола купува. Голем сервис, течности, гуми(зависи) регистрација...Стварно повлекуваш ваква парарела? Не го гледаш делот дека го советувам за Chevrolet/Daewoo?Ај нека ти биде. Што ќе се докажувам.@ZilePunto Corsa не. Не ги бива 1.0 моторите, евентуално 1.2!Внимавај многу на корозија, буквално секаде. Премногу брзо скапуваат дури понови модели. Очите 150%.
А Ланос
За девојка + почетник + малку подисплашена ......... е сеа 1.0 е три клипа па звукот е упм.
Чим ти го препорачуваш, сигурно е добро чуван. Би било добро да најдеш сличе и од прилика ако знаеш цена.Sent from my MI 4S using Tapatalk