Автор Тема: Hyundai  (Прочитано 361262 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Одг: Hyundai
« Одговори #1140 на: 05 Септември 2012, 14:08:59 pm »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен caki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 318
« Одговори #1141 на: 05 Септември 2012, 19:15:52 pm »
Далеку се од прекрасни. Ама се значително подобри од тоа што сме го гледале до сега од Хјундаи.
Da da Golf 7 ima ,,prekraen dizajn,, daj da bide iskreni i Kia i Hyundai otidoa mnogu napred so dizajn vprocem zatoa i dobro se prodavaat

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20703
« Одговори #1142 на: 05 Септември 2012, 20:02:45 pm »
Повели, моето мислење за Голф 7:

Голф 5 со фејслифт, ништо поише.

А за внатрешноста да ти изглеа ко на сликиве, има да додадеш уште едно Поло у цената.

Али пошто е Голф, не е поентата у изгледот. Сепак, да и’ скинат некои ~150 кила на Астрата, Голфов нема да го погледнам уопште.

Ако малце разгледаш, ќе видиш дека барем јас во ниеден момент не го оспорувам напредокот на корејците, со тоа што Киа извади значително подобри дизајни од Хјундаи.

Би те замолил, поседувањето на Хјундаи да не те направи полтрон за брендот, туку да имаш бар малце од малце пошироки хоризонти. А чисто за информација, своевидна аверзија се има створено према брендот токму поради клаберот чие име соодветствува со патната инфраструктура во државава.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен caki

• Јуниор
  • **
« Одговори #1143 на: 05 Септември 2012, 21:07:05 pm »
Повели, моето мислење за Голф 7:

Голф 5 со фејслифт, ништо поише.

А за внатрешноста да ти изглеа ко на сликиве, има да додадеш уште едно Поло у цената.

Али пошто е Голф, не е поентата у изгледот. Сепак, да и’ скинат некои ~150 кила на Астрата, Голфов нема да го погледнам уопште.

Ако малце разгледаш, ќе видиш дека барем јас во ниеден момент не го оспорувам напредокот на корејците, со тоа што Киа извади значително подобри дизајни од Хјундаи.

Би те замолил, поседувањето на Хјундаи да не те направи полтрон за брендот, туку да имаш бар малце од малце пошироки хоризонти. А чисто за информација, своевидна аверзија се има створено према брендот токму поради клаберот чие име соодветствува со патната инфраструктура во државава.

Сум возел 3 Renault возила сите нови Matiz нов Skoda Roomster исто нов  до пред некој месец и 10 години работев во Renault и скоро една во Автокамкедонија (Chevrolet Opel) a Елантрата ја имам од март, ако после ова сметаш дека сум полтрон на некој бренд ок тоа е твое мислење, ама мислам дека сум многу реален затао шти долг период бев во овој бизнис

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1144 на: 05 Септември 2012, 23:55:02 pm »
Тоа што се’ си возел помага во „проширувањето на хоризонтите“, а непотребните контра-офанзивни реплики со бранење на брендот на возило што го имаш сега, помага кон добивањето впечаток за „полтрон“.

Ако добро прочиташ, не сум рекол дека си, туку те замолува поседувањето на тој бренд да не те претвори во полтрон на истиот.

Еве една листа на возила што ми прошле низ раце (6 месеци неажурирана). И ја сум релативно долго во бизнисот ;)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен caki

• Јуниор
  • **
« Одговори #1145 на: 06 Септември 2012, 00:18:07 am »
Nikade nikogo ne sum favoriziral iako sea vozam Hyundai tvrdam deka ima i mani i dobri raboti kako i sekoja kola.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1146 на: 06 Септември 2012, 08:50:30 am »

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #1147 на: 07 Септември 2012, 13:42:43 pm »
Тоа што се’ си возел помага во „проширувањето на хоризонтите“, а непотребните контра-офанзивни реплики со бранење на брендот на возило што го имаш сега, помага кон добивањето впечаток за „полтрон“.

Ако добро прочиташ, не сум рекол дека си, туку те замолува поседувањето на тој бренд да не те претвори во полтрон на истиот.

Еве една листа на возила што ми прошле низ раце (6 месеци неажурирана). И ја сум релативно долго во бизнисот ;)

На листава го нема Mitsubishi ASX diesel. Тоа ти е исто како ништо да не си возел ! ;D ;D ;D

Отсутен caki

• Јуниор
  • **
« Одговори #1148 на: 07 Септември 2012, 13:44:42 pm »
Јас кажав што сум поседувал а не што сум возел  ;)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1149 на: 07 Септември 2012, 13:51:35 pm »

На листава го нема Mitsubishi ASX diesel. Тоа ти е исто како ништо да не си возел ! ;D ;D ;D

;)

-----

Јас кажав што сум поседувал а не што сум возел  ;)

...

Сум возел 3 Renault возила сите нови Matiz нов Skoda Roomster исто нов  до пред некој месец и 10 години работев во Renault и скоро една во Автокамкедонија (Chevrolet Opel) a Елантрата ја имам од март, ако после ова сметаш дека сум полтрон на некој бренд ок тоа е твое мислење, ама мислам дека сум многу реален затао шти долг период бев во овој бизнис

;)

Отсутен caki

• Јуниор
  • **
« Одговори #1150 на: 07 Септември 2012, 13:55:30 pm »
Пардон грешка сум ,,поседувал,,  :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1151 на: 07 Септември 2012, 14:02:14 pm »
:D

Отсутен caki

• Јуниор
  • **
« Одговори #1152 на: 12 Септември 2012, 19:36:12 pm »

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16741
  • Keep it 100
« Одговори #1153 на: 18 Септември 2012, 21:33:39 pm »

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9120
« Одговори #1154 на: 18 Септември 2012, 21:39:46 pm »
оваа i40кава ја донесоа кај нас? чим оваа има дизел а елантрата нема, нема ни да има