Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А во Македонија за прв пат ќе имаат соодветен застапник, жалосно е што со моделите се жали боже. Во моментов Киа (како истата кола) ги нуди истите коли со поубав изглед и со 2 години повеќе гаранција. А мислам дека и со цена се некое евро поефтини.
Тоутали! Во живо изгледа супер!И i30 Fastback изгледа ептен солидно.
А да и тоа има логика, кај нас го немаше.
Да не знае некој која цена ја продаваат основната Елантра во ми да?Сакам фиестава да ја сменам, во игра е киа сид 1.4мпиSent from my SM-G973F using Tapatalk
Цитат: Bauer на 02 Февруари 2020, 18:19:04 pmДа не знае некој која цена ја продаваат основната Елантра во ми да?Сакам фиестава да ја сменам, во игра е киа сид 1.4мпиSent from my SM-G973F using TapatalkПовели (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Не беа овие елантрите по 12-13.000 евра?Бааги скапнале 😁Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: head на 02 Февруари 2020, 19:34:57 pmЦитат: Bauer на 02 Февруари 2020, 18:19:04 pmДа не знае некој која цена ја продаваат основната Елантра во ми да?Сакам фиестава да ја сменам, во игра е киа сид 1.4мпиSent from my SM-G973F using TapatalkПовели (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EML-L29 using TapatalkНе се гледа убаво сликата. Кај може да се најде овој ценовник ?