Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу добро ауто. Само според мене му фалат вакви бандажи едни 18ки. Има еден бело кај мене на работа. Како добро му стојат. Цел лик на колата го менува и ептен е јако.Ако најдеш некаде и ти ги прифати некој твоите со доплата супер би поминал.Ретки се кај нас бидејќи доаѓаат во најаките верзии само а и биле доста скапи како нови
Ne prodavase ti vakvi bandazi?Цитат: malinamamun на 05 Септември 2018, 17:18:57 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу добро ауто. Само според мене му фалат вакви бандажи едни 18ки. Има еден бело кај мене на работа. Како добро му стојат. Цел лик на колата го менува и ептен е јако.Ако најдеш некаде и ти ги прифати некој твоите со доплата супер би поминал.Ретки се кај нас бидејќи доаѓаат во најаките верзии само а и биле доста скапи како новиSent from my HTC 10 using Tapatalk
Хаха, фала на понуда али задоволен сум вака. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi 3 using TapatalkЦитат: malinamamun на 05 Септември 2018, 17:18:57 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу добро ауто. Само според мене му фалат вакви бандажи едни 18ки. Има еден бело кај мене на работа. Како добро му стојат. Цел лик на колата го менува и ептен е јако.Ако најдеш некаде и ти ги прифати некој твоите со доплата супер би поминал.Ретки се кај нас бидејќи доаѓаат во најаките верзии само а и биле доста скапи како новиРадо би и јас, ама и онака бравото е потврдо на дупки. На нашиве патишта ќе треба да се влечеш ако сакаш да го задржиш каменот во бубрег.
Радовиш, има река, вода нема 😁😁😁Се шалам, топ е Бравото,презадоволен сум јас од нашето, 245.000км, само редовни сервиси и никави проблеми.
Го продаде телефонот?