Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ќе го пржам за Дојчланд,ако ме нема за 25 часа праќајте интерпол 😁(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from Poco X3 NFC using Tapatalk
Да не ме мислете (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 19 Март 2021, 09:11:36 amЌе го пржам за Дојчланд,ако ме нема за 25 часа праќајте интерпол 😁(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from Poco X3 NFC using TapatalkСреќен ти пат другар. Ако заглавиш негде, ќе те одглавуваме.
@riki_staff Внимавај само најавуваат невреме од викенд, како во Македонија, така и нагоре
Цитат: riki_staff на 19 Март 2021, 09:11:36 amЌе го пржам за Дојчланд,ако ме нема за 25 часа праќајте интерпол 😁(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from Poco X3 NFC using Tapatalknosisi vo gepek kanta ulje i ubava slep sajla sreken pat!!!
Не,такво нешто не извадевме со стариот ЕГР ни пак имаше со новиот,иначе нема никакви звуци и нема од никаде да дише.Е сеа се појави нов проблем,вчера сменивме нафтен филтер и надрукав 3 пати едно под друго за да го исфрли воздухот од филтерот,повергла 3-4 секунди и кога запали ми појави на екранот Check glow plug (греачите) во исто време дишеше и Егр-от бидејќи беа малку подолги штрафовите и не можеше скроз да се стегни на издувната грана,па затоа ставивме по 2 шајбни и нема проблем,после 2 км се изгуби пораката,сеа ја палам и повторно се појавува пораката,ја ставив на МултиЕкуСкан и изгледа модулот ќе испадне 😒.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Едит....Проверив со мултиметар 3-от греач отидел 😒Sent from Poco X3 NFC using Tapatalk