Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Многу ми е мило вака некој кога ке си ја купи колата од свој џеб и ке начека добро ауто, зачувано без скриени мани и ке се израдува. Долго да те служи!!!Sent from my MI 4S using Tapatalk
Со здравје да си го возиш, посебно радува тоа што си го земал сам со своја пот и пари така поише и ќе го цениш нели. Иначе ме интересира дали од Скопје го зема од пржино, пошто некако ми е многу познат спарков и прикаската со дедото?
Создравје да се вози! Гледам нема плин ти препорачувам убаво ќе ти дојде. Серво нема да ти фали дур не почнеш поактивно да возиш кола со серво. Таткоми вози ц класа јас пунто 2 без серво и можам да кажам дека мерцедесот иако поголем мнооооогу е полесно да го маневрираш и паркираш одколку пунтото. И да се надоврзам за моабетот дека спаркот спие на 130... како што кажа возач почетник си па затоа така мислиш убеден сум дека ќе ти се смени мислењето. Јас пунтото на отворено практикувам да го возам до 110км/ч.