Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marsher на 13 Февруари 2011, 10:52:54 amНекои експерименти со турбината, знаат и да го расцветаат моторот.Доаѓа пролет...Mnogu dobro znae Janturbo kako se razcvetuva motor ama ako neka si igra so 1.6 bar Boost
Некои експерименти со турбината, знаат и да го расцветаат моторот.Доаѓа пролет...
Mnogu sakav da ja vidam tigrava na sobirov, ama mislam deka nebese, steta.
Цитат: 2fast4you на 13 Февруари 2011, 12:09:23 pmЦитат: marsher на 13 Февруари 2011, 10:52:54 amНекои експерименти со турбината, знаат и да го расцветаат моторот.Доаѓа пролет...Mnogu dobro znae Janturbo kako se razcvetuva motor ama ako neka si igra so 1.6 bar Boost sega ja vozam vasata mapa sto ja vozefvte na astratada da potpolno si u pravo ja mislam dosta ke mu bide i 1 bar
kaj mene motor nikogas ne puknal i nema da pukne posto c20let mi lezi vo srce
Цитат: JAN TURBO на 13 Февруари 2011, 19:56:08 pmkaj mene motor nikogas ne puknal i nema da pukne posto c20let mi lezi vo srcei toa sto vikas
Цитат: JAN TURBO на 13 Февруари 2011, 19:56:08 pmkaj mene motor nikogas ne puknal i nema da pukne posto c20let mi lezi vo srceCico ke ti tekne ili da te podsetam dali nekogas si puknal motor Za eden znam sigurno
Ke vidime vo nekoja naredna prilika dali nekoj ke go stigne opelceto ti samo sredi go pa ke barame nekoj da se proba so opelceto da vidime sto si napravil po taa zolta hauba pozdrav do zoki( janturbo)
neznam za koj mislis motor