Автор Тема: CARclub Тест: Toyota Auris Touring Sport Hybrid  (Прочитано 1746 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
CARclub Тест: Toyota Auris Touring Sport Hybrid
« на: 02 Декември 2017, 09:12:15 am »

http://www.carclub.mk/2017/11/30/test-toyota-auris-touring-sports-1-8-hybrid-fancy-prakticen-i-ekonomicen-karavan/

--

Генерално, истото што и хечот. Повеќе простор во багажник и нијанса поголема потрошувачка во однос на хечот. Otherwise, го добивате тоа што го очекувате. Имам неколку пријатели со Аурис Хибрид (хеч) и сите пријавуваат изненадувачки ниски бројки на потрошувачка.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Одг: CARclub Тест: Toyota Auris Touring Sport Hybrid
« Одговори #1 на: 02 Декември 2017, 09:58:54 am »
Се нормализираа цениве на хибридите. Нешто што многу ми се допаѓа. И секако моментот што по автоматизам добиваш автоматски менувач во релатнивно ефтина кола. Аурисов има и проектори во светлата што е одлично за да не мора да доплаќаш за ксенон. Дизајнот од позади е дискутабилен, ама другото навистина многу ми се бендисува.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #2 на: 02 Декември 2017, 10:01:53 am »
Мора да се нормализираат. Toyota веќе најави дека од следната генерација на Corolla веќе нема да има дизел, па мора хибридите да ги доближат до народот.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8961
« Одговори #3 на: 02 Декември 2017, 10:13:37 am »
Баш дека е караван ми праи мерак колава + хибрид е топ комбинација.

Летово во Италија многу вакви изнагледав. Поголем дел такси возила ама сепак прилично многу ги имаше