Автор Тема: Продавам мултимедија систем за VW  (Прочитано 6910 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6842
  • Бенве сие бенве
Одг: Продавам мултимедија систем за VW
« Одговори #15 на: 21 Ноември 2017, 17:24:27 pm »
за 250 ќе земам андроид 7.1 со 2гб рам, 4 јадрен процесор со камера со се и најбитно гаранција која што ти ја немаш. Виндоусот наспроти андроидот нема споредба и е ограничен со апликации. Ќе дојде ден кога ќе ти биде криво што не си го дал за 150 одма или па ќе се помириш да си го возиш. За информација за околу 200 има нов уред како твојот, со гаранција а може и под 200 да е. затоа еве нека не се 150еур ти давам 9000 со тоа што си земам ризик да цркне 2 дена после монтажа и да го фрлам у ѓубре оти сервис за овие кинезарии нема.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #16 на: 21 Ноември 2017, 17:29:20 pm »
еве ќе ти помогнам да видиш каде си со понудава и кој е тука реален или не, оти кога веќе си ставил нешто на оглас треба да се помириш со тоа дека некој знае да користи и гугл, ова е со 2 години гаранција + со камера по цена од 173еур за модел како твојот, само нов нели. затоа последна понуда од мене 4000, да не се праеше паметен ќе имаше 150 еур сега

https://www.olx.bg/ad/klas-aaa-podarak-kamera-win-ce-multimediya-rns510-passat-golf-navigats-ID6scp2.html#7f7b9bbebe;promoted

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 515
« Одговори #17 на: 21 Ноември 2017, 17:38:04 pm »
еве ќе ти помогнам да видиш каде си со понудава и кој е тука реален или не, оти кога веќе си ставил нешто на оглас треба да се помириш со тоа дека некој знае да користи и гугл, ова е со 2 години гаранција + со камера по цена од 173еур за модел како твојот, само нов нели. затоа последна понуда од мене 4000, да не се праеше паметен ќе имаше 150 еур сега

https://www.olx.bg/ad/klas-aaa-podarak-kamera-win-ce-multimediya-rns510-passat-golf-navigats-ID6scp2.html#7f7b9bbebe;promoted
Зошто мислиш дека јас на некој начин те попречувам да не одиш и да си купиш и со Андроид 8.0. Значи има оглас има цена а ти ако имаш 150 евра за давање слободно барај си нешто во твојот ценовен ранг а не да ми солиш памет колку е каде и за колку ќе си го купел. Како што гледам не си за зимање и затоа ќе те замолам да не коментираш повеќе на огласот.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18 на: 21 Ноември 2017, 17:39:07 pm »
Ок не ти коментирам, понудата си стои 4000ден со моја достава

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #19 на: 21 Ноември 2017, 19:43:09 pm »
Марјан нема блек фрајдеј кај ставров.

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #20 на: 21 Ноември 2017, 19:50:56 pm »

Цена кај ставров

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #21 на: 21 Ноември 2017, 19:58:14 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Цена кај ставров
Среќа што си ти тука да ги просветлиш луѓето. Уште стои твојата понуда од 4000 ден. или уште повеќе се просветли па сега јас треба да ти платам за да го земиш?

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #22 на: 21 Ноември 2017, 20:01:39 pm »
4000 со мое карго, по фер понуда нека даде некој друг

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #23 на: 21 Ноември 2017, 20:03:02 pm »
4000 со мое карго, по фер понуда нека даде некој друг
Ми понудија 200 евра ама и твојата е примамлива, посебно во делот на превозот. Таму можеш само да ме придобиеш.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #24 на: 21 Ноември 2017, 20:05:12 pm »
200 евра може да ти даде некој што нема допир со интернет, реалност или па ти е прв роднина па сака да те окуражи дека те бива за бизнис

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #25 на: 21 Ноември 2017, 20:09:08 pm »
200 евра може да ти даде некој што нема допир со интернет, реалност или па ти е прв роднина па сака да те окуражи дека те бива за бизнис
Да бе оти ме сакаат и сите ми даваат пари, што да правам допадлив тип сум. Изгледа на огласите на весникот Нова Македонија што го огласив ми се јавија. Како не го огласив 500 евра може за 400 ќе го продадев на простата маса.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #26 на: 21 Ноември 2017, 20:10:32 pm »
може, не викам не, ама у случај да не го продадеш на простата народна маса, тука има еден паметен дечко кој што нуди 4000ден и да си плати карго.

п.с. имај на ум дека и ова е многу

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #27 на: 21 Ноември 2017, 20:16:26 pm »
може, не викам не, ама у случај да не го продадеш на простата народна маса, тука има еден паметен дечко кој што нуди 4000ден и да си плати карго.

п.с. имај на ум дека и ова е многу
Немај гајле ти си втор на листата за продавање, прв е роднината нема смисла не е за парите. Немој случајно во меѓувреме да си отишол во Бугарија да купиш од тие поубавите со Андроид, тогаш дури стварно ќе ме разочараш.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #28 на: 21 Ноември 2017, 20:20:44 pm »
Не другар, дај го ти на роднините, секако си спремил цена ко за свој човек, а ја ќе отидам до бугарија, ќе си наместам мултимедија со андроид, 2 години гаранција, а ќе ми останат пари и за курва. Е сеа друго ме мачи, да не случајно си бил ти од таа народна маса не информирана па ти го начукал некој кинезов за 600+еур? Инаку ако твојот роднина се информира дека сакаш да го заколеш уште стои понудата за 4000ден плус карго од мене, не мора да го монтирам, нека стои у подрум, нека има обрт.

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #29 на: 21 Ноември 2017, 20:27:53 pm »
Не другар, дај го ти на роднините, секако си спремил цена ко за свој човек, а ја ќе отидам до бугарија, ќе си наместам мултимедија со андроид, 2 години гаранција, а ќе ми останат пари и за курва. Е сеа друго ме мачи, да не случајно си бил ти од таа народна маса не информирана па ти го начукал некој кинезов за 600+еур? Инаку ако твојот роднина се информира дека сакаш да го заколеш уште стои понудата за 4000ден плус карго од мене, не мора да го монтирам, нека стои у подрум, нека има обрт.
Абе не заебавај сега каква Бугарија, ако не го земе роднинава од весникот каде ќе го продадам? Ќе треба на акумулатор да го врзувам дома да си слушам музика.