Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 14 Ноември 2011, 18:40:52 pmЦитат: mondeo_2.5_v6 на 14 Ноември 2011, 17:18:54 pmne ne okey e prifajkjam sve...ja samo kazhav kao sho mi kazhale mene...potochno tatko mi kao sho mi kazha......ne probuvam da ubedam nikoj......sepak riki fala sho mi objasni sho e kako e za da znam Нема проблем, за било што... ти треба прашај, сигурен сум дека секој би ти помогнал на овој форум, за била каква фрка, или нешто не јасно... i bash mi e milo sho e taka edvaj chekam da ima nekoj sobir pa da se vidime
Цитат: mondeo_2.5_v6 на 14 Ноември 2011, 17:18:54 pmne ne okey e prifajkjam sve...ja samo kazhav kao sho mi kazhale mene...potochno tatko mi kao sho mi kazha......ne probuvam da ubedam nikoj......sepak riki fala sho mi objasni sho e kako e za da znam Нема проблем, за било што... ти треба прашај, сигурен сум дека секој би ти помогнал на овој форум, за била каква фрка, или нешто не јасно...
ne ne okey e prifajkjam sve...ja samo kazhav kao sho mi kazhale mene...potochno tatko mi kao sho mi kazha......ne probuvam da ubedam nikoj......sepak riki fala sho mi objasni sho e kako e za da znam
Цитат: mondeo_2.5_v6 на 14 Ноември 2011, 19:49:43 pmЦитат: RikiRulz на 14 Ноември 2011, 18:40:52 pmЦитат: mondeo_2.5_v6 на 14 Ноември 2011, 17:18:54 pmne ne okey e prifajkjam sve...ja samo kazhav kao sho mi kazhale mene...potochno tatko mi kao sho mi kazha......ne probuvam da ubedam nikoj......sepak riki fala sho mi objasni sho e kako e za da znam Нема проблем, за било што... ти треба прашај, сигурен сум дека секој би ти помогнал на овој форум, за била каква фрка, или нешто не јасно... i bash mi e milo sho e taka edvaj chekam da ima nekoj sobir pa da se vidime полека што правите
КИРИЛИЦА !!! Молам
Гуми стави,и рече наскоро слики,послен рече ново радио наскоро слики а СЛИКИ НЕМА!