Posleden pat skii sreduvav vo Borevec.
Go "proveriv" bateto znaese pod koj agol treba da gi ostri mojot model na skija.
Za kaj nas takvo nesto, ajde nekoj ke javi moze ima.
nesto novo nekoj da ne ostrel kantki? kaj da nosam koj ke fati agolot dobro...

nomad mislev da nosam no masinceto im se rasipalo, site stazi se podmrznati mora sezonava da se skija so zilet so ostri kantki
Pro sport или кај Лабуд.
fala druze
odlicno pro sport gi imav skroooz izumeno, slednava nedela ke gi ostavam da gi sredat...
denovive dali nekoj bese mavrovo, ili pratese kako pomina nedelava... padna nekoe snekce!? dozd nemase neli...?
Многу снег на Маврово, стазите во средата не беа баш средени, ама оправдано, претходниот ден наврнаа 30цм. Следната недела обавезно пак ќе ги посетам, секоја чест на спремноста. Израснав на Шапка, ама Маврово во моментов е Аспен во споредба со Кодра е делит. Топла препорака за Маврово.
Шапка заборави дека постои, мизерија, не вреди нИ да помисли човек на скијање таму више. Снегот е оддуван од Церипашина, ратрак нема поминато ич, пола е убав длабок, а пола е замрзнат, многу лошо. Сртот е цел мраз. Моја скија таму не стапнува наредните 5 години сигурно, не знам ни што ми требаше да отидам, џабе денот изгубен, 2 саати се нервирав и си отидов у 12. Ред за карти по 20 мин. Значи КАТАСТРОФА.
Пониква има само еден ски лифт за возрасни и еден за деца. Нема гужва преку недела, за викенд избегнувај, за одмор одлична. Сместување строго во Магнолија, врв смештај, скроз нов и по нормална цена.