Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Шара е цела како јајце од сабајле, доста веело синоќа.
Ја гледав Шапка на Google maps и не ми е јасно кој е средниот лифт. Горниот би требало да е церипашина а долниот е новиот шестосед. На мапата од Шапка нема ски лифт меѓу нив ниту имам видено некој ски лифт.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Шестоседот го пуштија, а работи церипашина?
Цитат: JezuzNoChill на 29 Јануари 2021, 13:04:51 pmШестоседот го пуштија, а работи церипашина?sestosedot go pustile, zemi si semki i soncogled za grickanje i panoramsko setajne so nego 150dinara... ako si sportist u dusa, mozes i najlonce da si zemes pod g's i duudoluu...
Ваљда од денес.https://makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=393776
Цитат: Simo - Carrier159 на 23 Јануари 2021, 09:57:26 am3 возрасни и 2 деца по цена од само 100 евра за ден! Ако се јавите додека трае оваа реклама, ќе ви вратат 5x150 денари за повратниот билет! Не се тачни жими све, кај нема снег, кај нема услови,ама рокаат пуна цена на картата. Исто и на Шапка, она повеќе од 500 денара не заслужув ани у најдобри денови да му дадеш... Таман мислиш сме го допреле дното а ние уште си тонеме.
3 возрасни и 2 деца по цена од само 100 евра за ден! Ако се јавите додека трае оваа реклама, ќе ви вратат 5x150 денари за повратниот билет!