Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Препорачајте ми некој што би можел да ми инсталира најнов update на мултимедија на Passat B8.Сакам најнови мапи на навигација, да се отклучи app carplay и да се отклучат некои дополнителни функции.
Дечки препорачајте некој за прскање против мравки за во скопје. Sent from my iPhone using Tapatalk
Дали има некој искуство со мебел Лион од Тетово? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Boshe на 28 Јуни 2024, 11:00:28 amДали има некој искуство со мебел Лион од Тетово? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk следам ме интерсира плакарче 3метри должина на висина 2метри и10цм цена
Цитат: Jimny на 28 Јуни 2024, 15:15:52 pmЦитат: Boshe на 28 Јуни 2024, 11:00:28 amДали има некој искуство со мебел Лион од Тетово? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk следам ме интерсира плакарче 3метри должина на висина 2метри и10цм ценаИсто и јас, бендисав масичка една за во дневна ама не знам како се што. Дали е сигурно да порачам. Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Jimny на 28 Јуни 2024, 15:15:52 pmЦитат: Boshe на 28 Јуни 2024, 11:00:28 amДали има некој искуство со мебел Лион од Тетово? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk следам ме интерсира плакарче 3метри должина на висина 2метри и10цм цена работам производство на мебел по мерка ако си заинтересиран можам да ти дадам понуда па да се договараме доколку ти одговара