Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
kaj kvantashki na zadna, vtornik, petak i utre od sabajle, od 7 idat do kraj 12h. *Ubajte raboti od sabajle mojs da gi nacekas.Svezha roba, da ne znae nekoj shto prodava, ili slicno. Mada se isprakaa i tie
Лепак во спреј кај би нашол? овде последно е дискутирано, ама одамна, пред 10-тина год.
Има и во Лерин ако ве интересира.
Цитат: Bicikle на 26 Февруари 2022, 18:44:03 pmЛепак во спреј кај би нашол? овде последно е дискутирано, ама одамна, пред 10-тина год. 200ден во Битола го има во Шурбе, Скопје во некоја поснабдена железарија каде носат ТКК или дирек од увозникот на ТКК кој наверојатно е од Скопје. Пуштаат по карго вика на фб страната, ако не сакаш да шеташ.https://tkk-fix.com/en/adhesives/universal-spray-adhesive/univerzalno-lepilo-v-spreju-fix-71/(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
@osmica8 Дали ова значи дека порачувам пратка од Ибеј, како адреса ја ставам оваа од поштава во Лерин (мислам можеше да се менува адресата на Ибеј), одам јадам гиро и си ја подигнувам пратката? Ако немам тракинг број, ќе добијам некое известување дека пристигнала праткава во поштава (на праткиве скоро секогаш го има мобилниот запишано)? Или треба да им ѕвонам кога ќе очекувам да биде пристигната пратката?