Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дефинитивно не се нормални од accuweatherКој дожд, кои бакрачи(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Цитат: Mikius на 11 Јануари 2022, 19:28:51 pmДефинитивно не се нормални од accuweatherКој дожд, кои бакрачи(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkГо упалиј кинезиве сонцето, ќе стоплит сега
Тешко, ако нема кај Буцо рачунај дека нема нигде.
Цитат: Bicikle на 12 Јануари 2022, 00:38:32 amЦитат: Mikius на 11 Јануари 2022, 19:28:51 pmДефинитивно не се нормални од accuweatherКој дожд, кои бакрачи(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkГо упалиј кинезиве сонцето, ќе стоплит сегаКакви прекидачи, бре, луди сте или стари?!
Цитат: vladic3110 на 12 Јануари 2022, 00:36:38 amТешко, ако нема кај Буцо рачунај дека нема нигде.Нема, кај него има само од овие Трева...за мене за пластики внатре Mafra Plast Four ми е врв, ќе мора па порачам од Скопје.