Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако ова не е најјаката слика од оглас, одма го сечам да биде 20цм, па нека ми се смеат комшиките ако треба...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: DarthJe5us на 25 Март 2021, 22:47:08 pmНема веќе што да се дискутира. Кој може нека се сели. Тоа е решението.Да ги оставиме на раат да доискрадат и да ни се помочаат на дедоината..
Нема веќе што да се дискутира. Кој може нека се сели. Тоа е решението.
Decki aj edno prasanje do onie sto se razbiraat. Sakam da isfarbam so kompresor okulu 100m2 pleh. Kolku boja ke mi treba otprilika za ednas da gi pominam?
Цитат: Prof. Greenthumb на 25 Март 2021, 23:14:42 pmЦитат: DarthJe5us на 25 Март 2021, 22:47:08 pmНема веќе што да се дискутира. Кој може нека се сели. Тоа е решението.Да ги оставиме на раат да доискрадат и да ни се помочаат на дедоината..Проблемот е што на раат се краде. Годинава 1 милијарда фали од буџетот и не се знае каде е потрошена. Никој ништо не прозборел.
Цитат: loopz на 25 Март 2021, 23:06:29 pmАко ова не е најјаката слика од оглас, одма го сечам да биде 20цм, па нека ми се смеат комшиките ако треба...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не е.
Металци одвратни небањати...https://lider.mk/foto-gjubre-prljavshtini-i-mnogu-alkohol-eve-kako-izgleda-gradskiot-park-po-pochetokot-na-policiskiot-chas/