Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2369737 пати)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #5925 на: 02 Февруари 2019, 16:10:14 pm »
За овој човек би гласал... Само нема такви овде.  :-\

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #5926 на: 02 Февруари 2019, 16:48:45 pm »
Кај би гласал во србија, или сакаш македонциве да имаат прецедател кој е србин. Дека се мааше в гради за национализмот и патриотизмот...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #5927 на: 02 Февруари 2019, 16:50:40 pm »
ovoj puzder gi praj tamo vo RH ... kaj nas nema nekoj so madinja, posle prviot istrcan krug ke se prodade...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5928 на: 02 Февруари 2019, 16:52:52 pm »
i ovaj kje se prodade, ceki rano e. Isto kako pavle

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #5929 на: 02 Февруари 2019, 16:54:33 pm »

едит:
Кај би гласал во србија, или сакаш македонциве да имаат прецедател кој е србин. Дека се мааше в гради за национализмот и патриотизмот...

Не биди глуп ко точак, прво за нормален паметен човек би гласал па и од Тунгузија да е, второ не дека е битно ама Хрват е човекот.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4042
  • MadaFunker
« Одговори #5930 на: 02 Февруари 2019, 21:17:57 pm »
i ovaj kje se prodade, ceki rano e. Isto kako pavle

Од поодамна ги ремети во Хрватска овај, тешко дека е ко овај нашиов со кратка меморија..
New blood of old school

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5931 на: 02 Февруари 2019, 22:53:29 pm »

едит:

Не биди глуп ко точак, прво за нормален паметен човек би гласал па и од Тунгузија да е, второ не дека е битно ама Хрват е човекот.
Znaci dovolno e da ne bidis glup i rasipan ko konzerva od wwi, drugoto samo kje se sredi. Namesto da napravis nesto za drzavata ti ete, jas sum bil glup. Amam toa e, makedonce. A odredeni strukturi ve onadat za edni farmerki (ako ne direktno zenite i kjerkite vi gi onadat) se prajte kjorogluvi, ama shto e bitno, bitno e jas sum glup. I hrvat da e ne e makedonec, uste ne go sednale vo fotelja, site shto gi sedinaat vo fotelja se pretvaraat vo toa shtyo plukale do pred eden den, ama treba da si malce so pootvoreni oci, so pogolemo srce, da ne si zloben i rasipan za da ne si slep, i da ne si glup da go svatis toa. Tebe zlobata te zaslepila pa gluposta ti go okupirala umot i zatoa nisto ne razbiras. Od takvi patrioti kako tebe vakva ni e drzavava. I pred da pocnis da kakas po forumov sozemi se malce, pa kje prajme muabet.
@Принц абе и овај како се викаше со косицава кај нас ги реметит, ама ќе видиме ако дојде на власт како ќе постапува, што се сомневам дека ќе застане зад сето она што го кажуваше. Сите револуционери се претвараат во послушни функционери одма после ревулуцијата (или така нешто, не знам чија беше изјавата, ама на место е ). И тој од хрватска не добил власт сеуште...
« Последно менување: 02 Февруари 2019, 22:58:55 pm Bicikle »

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
« Одговори #5932 на: 02 Февруари 2019, 23:08:57 pm »
Кога ќе ја почнат реченицата со уништување народ и држава се гледа колку е часот.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5933 на: 02 Февруари 2019, 23:12:23 pm »
Не знам по другите држави како е, ама колку што знам кај нас све на една фора не придобивааат и тие фори ги вртат последниве 20 год колку што ми е во сеќавање и ништо не е сменето... xD А и никој не се замара нешто да смени колку што гледам :D

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #5935 на: 02 Февруари 2019, 23:21:35 pm »
Znaci dovolno e da ne bidis glup i rasipan ko konzerva od wwi, drugoto samo kje se sredi. Namesto da napravis nesto za drzavata ti ete, jas sum bil glup. Amam toa e, makedonce. A odredeni strukturi ve onadat za edni farmerki (ako ne direktno zenite i kjerkite vi gi onadat) se prajte kjorogluvi, ama shto e bitno, bitno e jas sum glup. I hrvat da e ne e makedonec, uste ne go sednale vo fotelja, site shto gi sedinaat vo fotelja se pretvaraat vo toa shtyo plukale do pred eden den, ama treba da si malce so pootvoreni oci, so pogolemo srce, da ne si zloben i rasipan za da ne si slep, i da ne si glup da go svatis toa. Tebe zlobata te zaslepila pa gluposta ti go okupirala umot i zatoa nisto ne razbiras. Od takvi patrioti kako tebe vakva ni e drzavava. I pred da pocnis da kakas po forumov sozemi se malce, pa kje prajme muabet.

Toчак, не си ласкај бе. Да сум се соземел, па ќе сме правеле муабет.  :D
Нити ти се обраќам, нити па нешто сакам да ти правам муабет. Ме болат и очите и главата кога треба да декриптирам повраќанициве од мисли, ебате како да ги куцала кокошка на која и фрлиле просо врз тастатура. Глуп јас не те правам, самиот се правиш. Инаку ако имаш жена или ќерка за онадење, кажи си - ќе се најде овде ваљда некој јунак.

Кога ќе видам вакви шкработини и неповрзани мисли, не можам да не се сетам на наредникот од Фул Метал Џекет:

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5936 на: 02 Февруари 2019, 23:35:57 pm »
Па морам да се спуштам на твое нивоу за да се разбериме. Моите жена и ќерка се моја грижа, ти гледај си за себе, не сум јас продадена душичка како тебе. Ти барај си јунаци овде за твоите, не бери гајле за мене. Али уште подобро ти е да не се размножуваш.  хехехе
Како тоа не ми се обраќаш кога ме цитираш? Се прајш патриот, а ќе гласал за станец. Па што сака нека е, без разлика хрварт или србин. уствари ете ти се тебе потенцијалните јунаци... Малце има македонци па хрват прецедател да ни ставеле. Блазе си ти на умот т.е. пајажината. Па после јас сум се одродил од државата тој ќе ја бранел ама со странски прецедател. Ете толку врдиш, со 2 реченици ќе те свртат... Па колку сака нека е паметен не треба да е прецедател на Р.М.
Едини аргумет во дијалозиве ти е да вреѓаш, што е одлика на одредена група луѓе. И после оти сум ти пишал „ I pred da pocnis da kakas po forumov sozemi se malce, pa kje prajme muabet. “
Добро понекад и гугл ти е тука пошо немш сопствен став и мислење...
« Последно менување: 02 Февруари 2019, 23:45:54 pm Bicikle »

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5938 на: 02 Февруари 2019, 23:47:19 pm »
aj napi si se mlekce, pokri si se so kjebe i legni si da spies. Kasno e xD

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4042
  • MadaFunker
« Одговори #5939 на: 03 Февруари 2019, 01:43:59 am »

едит:

@Принц абе и овај како се викаше со косицава кај нас ги реметит, ама ќе видиме ако дојде на власт како ќе постапува, што се сомневам дека ќе застане зад сето она што го кажуваше. Сите револуционери се претвараат во послушни функционери одма после ревулуцијата (или така нешто, не знам чија беше изјавата, ама на место е ). И тој од хрватска не добил власт сеуште...

Тешко дека ке дојде на власт, верглаше ,верглаше и го снема сеа нешто.
New blood of old school