Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дали некој од вас има возено на кола 3 милиметри дистанцери ?Дали е тоа безбедно ? Толку ми треба само 3 милиметри
Цитат: godofspeed на 04 Септември 2019, 23:47:27 pmДали некој од вас има возено на кола 3 милиметри дистанцери ?Дали е тоа безбедно ? Толку ми треба само 3 милиметри Јас возам на задни 10мм дистанцери на Пежото, ако си се направени како што треба со фланша за да легне бандашот, нема никаква опасност, само штрафовите да имаат должина.
Благајник на наплатната рампа Гостивар на автопатот „Мајка Тереза” бил удрен и навредуван од возач кој не сакал да плати патарина.Според СВР Тетово, четириесетипетгодишниот гостиварец З.Д. синоќа пријавил дека околу 21 часот и 45 минути бил физички нападнат од едно лице, кое одбивало да плати патарина.По пријавата, полицијата презема мерки за расчистување на случајот.
Цитат: t0m1cA на 05 Септември 2019, 09:48:29 amЦитат: godofspeed на 04 Септември 2019, 23:47:27 pmДали некој од вас има возено на кола 3 милиметри дистанцери ?Дали е тоа безбедно ? Толку ми треба само 3 милиметри Јас возам на задни 10мм дистанцери на Пежото, ако си се направени како што треба со фланша за да легне бандашот, нема никаква опасност, само штрафовите да имаат должина.За 10 мм знам каква е процедурата.Јас прашувам за 3мм пошто не сум сретнал до сега
Значи махери сме во менување на имиња! (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: godofspeed на 05 Септември 2019, 11:32:37 amЦитат: t0m1cA на 05 Септември 2019, 09:48:29 amЦитат: godofspeed на 04 Септември 2019, 23:47:27 pmДали некој од вас има возено на кола 3 милиметри дистанцери ?Дали е тоа безбедно ? Толку ми треба само 3 милиметри Јас возам на задни 10мм дистанцери на Пежото, ако си се направени како што треба со фланша за да легне бандашот, нема никаква опасност, само штрафовите да имаат должина.За 10 мм знам каква е процедурата.Јас прашувам за 3мм пошто не сум сретнал до сега3мм е тенко, да се пази на бандажот кога ќе се стега, да биде рамномерно да не пукне дистанцерот.
Цитат: Ipkisija Meskosa на 06 Септември 2019, 22:40:09 pmЗначи махери сме во менување на имиња! (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)?