Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2382481 пати)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #6900 на: 17 Јули 2019, 23:27:45 pm »
Екипо дали има некој или познавате некој што може да ми донесе еден пакет од германија. Имам порачано амортизери кои стојат кај @velestrumf веќе неколку дена, се утепав од ѕвонење по транспортери и камионџии ама никако да се поклопат коцкиве да завршам работа. Ако имате некоја  комбинација пиши пп, се ќе си биде платено за услугата.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #6901 на: 18 Јули 2019, 08:18:48 am »
Една дешавка посабајле
Локација: семафор на пешачкиот кај Бит пазар, екс 26 јули
Учесници:
- јас и просечен жител на државава

Возам по средната летна околу 50, приметувам џандар паркиран кај пешачкиот, семафорот уклучуе жолто, нога на кочница. Тој позади мене, со Голф 4 стандард, гуми дедо Ное, кочници како на Флинстон, кочи, сакаше да ме избегме од десно, ама еден скутер прошиша, среќа не го собра.
Искочи од кола, дојде докј мене, почна да се дере демек така ли се кочело... Негова или моја среќа, не пружи рака накај мене за да искочам од кола. Муабетот инстантно заврши коа му реков, добро бе нели го гледаш џандарот, како на црвено да поминеш.

Имавме среќа сите денес, најмногу тој со скутерот.

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1880
« Одговори #6902 на: 18 Јули 2019, 09:47:59 am »
Минатата недела на семафори се уклучува црвено, лева лента џандар запира, десна јас запирам, во средна со ауди а4 ка еден доаѓа последен и си поминува. Џандаров го гледа и си седи, а знаат да се кријат за да мерат брзина.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #6903 на: 18 Јули 2019, 10:53:46 am »
Минатата недела на семафори се уклучува црвено, лева лента џандар запира, десна јас запирам, во средна со ауди а4 ка еден доаѓа последен и си поминува. Џандаров го гледа и си седи, а знаат да се кријат за да мерат брзина.
Зашто се пички

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
« Одговори #6904 на: 18 Јули 2019, 10:57:03 am »
A.C.A.П - All Cops Are Пички

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #6905 на: 18 Јули 2019, 11:09:27 am »
Него кај е ГИЦА ПРАСИЦА ? :D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
« Одговори #6906 на: 18 Јули 2019, 11:13:25 am »
Требало да ја апсат, ама пошто глупи како и обично, по грешка Биба Додева ја уапсиле... па Гица на боловање била.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #6907 на: 18 Јули 2019, 11:23:28 am »
Него ќе го гонат на башка попосле, имаат снимки од камери, сведоци, мерења, цела документација.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #6908 на: 18 Јули 2019, 19:58:43 pm »
Majkata mu e audi? Neknja imase saobrakjajka kajnopstina (ustvari pred 2-3 dena), i imase dzandari normalno, abe si vrvat na crveno qr im cue ej, demek da iskoristat guzva, oti neli poleka vozevme...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14722
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #6909 на: 18 Јули 2019, 20:23:37 pm »
Екипо дали има некој или познавате некој што може да ми донесе еден пакет од германија. Имам порачано амортизери кои стојат кај @velestrumf веќе неколку дена, се утепав од ѕвонење по транспортери и камионџии ама никако да се поклопат коцкиве да завршам работа. Ако имате некоја  комбинација пиши пп, се ќе си биде платено за услугата.
Vcera pustiv prazna kola nadolu,kaano vidov.Ke ima uste edna dve koli so ke slegvaat za nedela dve pa ke vidime sho mozi da naprajme ako ne se snajdis do togas.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
« Одговори #6910 на: 18 Јули 2019, 20:27:48 pm »
Vcera pustiv prazna kola nadolu,kaano vidov.Ke ima uste edna dve koli so ke slegvaat za nedela dve pa ke vidime sho mozi da naprajme ako ne se snajdis do togas.
Договоривме нешто за Сабота, се надевам ќе завршиме работа, ако не бидне ќе бараме чаре...

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #6911 на: 18 Јули 2019, 20:32:06 pm »
Majkata mu e audi? Neknja imase saobrakjajka kajnopstina (ustvari pred 2-3 dena), i imase dzandari normalno, abe si vrvat na crveno qr im cue ej, demek da iskoristat guzva, oti neli poleka vozevme...

Епа никој не ги викнал. Што, да стојат ли?
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
« Одговори #6912 на: 19 Јули 2019, 00:20:31 am »

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #6913 на: 19 Јули 2019, 00:26:45 am »
Брат, тачан ли е овај бре...

Нели само на филмовите имаше вакви рабоќе, ц ц ц...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 763
« Одговори #6914 на: 19 Јули 2019, 00:33:34 am »
CGI е