Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Непотребни, вулгарни, одвратни, итн.Ама X6M барем некако се тера. Може да подзаличи. Не викам дека е убав, ама не е eyewateringly ugly.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Али затоа ова..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Зашто одвратен мерцедесов? Да не преувеличувам ама 95% што ги гледам низ град се теткици од 30 до кај 55 години со наочари од 1.000 евра и надуени усти. Перфектно ауто за такви луѓе, ептен го погодиле овие од Мерцедес. Мене од прва ме асоцира на женско ауто. Да видам машко како го вози би ми било чудно.
x4ката и glc купето се многу по складни на изглед, дури морам да признам и дека ми се свиѓа x4 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Баш ваква црвена X4 со М пакет се возеше низ град, мислам дека и класниот ја имаше на тест. Едно од најодвратните возила што сум ги сретнал. Иначе ја би возел СУВ, немам ништо против. Има неколку што ми се изузетно грди, али остали ми се сасвим ок.
При златни Це-класи, Е-класи, Тројки и Петки, луѓе купуваат џипови. Џипче да биде.Мајку вам божју империјалистичку.Едино Рејнџ Ровер (и различните изведби) се трпат. Све друго..