Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
majstor za popravanje iPhone vo Skopjevo !? site se majstori ama nekoj pomajstor mi trebaT...
Евтин фамин кај да се бара ?
Да не му требаат на некој делови од Солид (акумулатор, масло, филтри)? Имам за замена во вредност од 2800, па пошто не враќаат пари, ако сака некој...
Цитат: S16-HGT на 17 Јули 2017, 08:46:19 amЕвтин фамин кај да се бара ?************
Цитат: RedEco на 17 Јули 2017, 09:52:00 ammajstor za popravanje iPhone vo Skopjevo !? site se majstori ama nekoj pomajstor mi trebaT...@krale, Ibutik он е профи.
Цитат: RedEco на 17 Јули 2017, 09:52:00 ammajstor za popravanje iPhone vo Skopjevo !? site se majstori ama nekoj pomajstor mi trebaT...Филип 071 224 444
Некој да има што работи во Општина Аеродром? Конкретно за легализација ми треба, заглавен е предметот за еден ебан потпис.Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Шо акомулатори имаат ? И што филтри ?
Цитат: Bojan j на 15 Јули 2017, 17:21:00 pmНекој да има што работи во Општина Аеродром? Конкретно за легализација ми треба, заглавен е предметот за еден ебан потпис.Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalkда не те разочарувам, ама освен врска со министерот директно, никој неможе да ти помогне. од искуство. јас чекам легализација во општина аеродром и општина кисела вода. (две легализации) и што се не пробав, кај кого се не отидов, дури и пари нудев “за частење“ ама џабе... тешко...