Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 1993503 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8642
  • Пичлеме
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #3450 на: 02 Јули 2018, 13:39:07 pm »
По штабој барај, таму има најмногу курви :)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6672
  • Бенве сие бенве
« Одговори #3451 на: 02 Јули 2018, 19:46:16 pm »
Ќе ми дојдат гости па сакам да ги носам низ град. Кај има најмногу курви или евентуално број од некоја поатрактивна курва ако имате давајте.

Од цел именик над 700 броја под име курва само твојот број ми испаѓа...

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14236
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #3452 на: 02 Јули 2018, 20:57:30 pm »
Toa sto se slucuva vo Mk tebe ttii izgleda normalno?
А што се случува? Моторџии протестираат за наплата на паркинг. Легитимно право. Штета што голем број го поврзуваат со дневна политика, тоа е погубнo и за едните и за другите. Еве некои дури и комуњар ме направија а имам 27 години :D
Mislev deka opsto za situacijata zboruvas deka odi kon podobro,a ti si mislel konkretno za motordziite.Inaku dolu nisto ne odi na podobro tuku samo na poloso i poloso,a od o a so e sega ke bidi najmalku duplo poloso.
Imaa vreme 27g da sredat ama sreduvaa samo za sebe nesposobnite iskompleksirani politicari taka da sega neznam dali ke ostani nesto da se sredi.Koja crna tranzicija?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10403
« Одговори #3453 на: 02 Јули 2018, 22:15:05 pm »
Значи неписмените искомплексирани идиоти наводно однесоја милиони, а ти ( и јас не само ти ) како ок дечки, многу паметни р'мбаме за платичиња од 300€. Ќешки да бев глуп ко ними.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54952
  • Махер
« Одговори #3454 на: 03 Јули 2018, 10:03:35 am »
Неписмените што ни калемат во Визбегово/Бардовци, 1999та фекалии да јаде. Малце беа овие 200к што ни ја уништија државата комплетно, сега уште една тура.

Уживкај си, ЕУ, НАТО, име... фалус се тресе.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #3455 на: 03 Јули 2018, 11:52:31 am »
Mалце беа овие 200к што ни ја уништија државата комплетно, сега уште една тура.

Пред 1999 беа саде виножита и пеперутки, ама - ете - дојда бегалци и све упропастија.

За разлика од останатите бившокомунистички прчварници, каде што немаше бегалци, и затоа - исто како и порано - така и сега таму се уште се виножита и пеперутки, гајле си немаат.

За разлика од останатите бовшокомунистички прчварници, Шведска прима скоро 200к годишно и, да, секоја година комплетно им ја уништуваат државата.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3456 на: 03 Јули 2018, 11:55:44 am »
Шведска кога ќе има рамковен договор тогаш ќе дискутираме за Шведска.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #3457 на: 03 Јули 2018, 11:57:02 am »
Шведска кога ќе има рамковен договор тогаш ќе дискутираме за Шведска.

https://rationalwiki.org/wiki/Moving_the_goalposts

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3458 на: 03 Јули 2018, 11:58:43 am »
Тоа е реалноста, за разлика од реалноста во Шведска.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #3459 на: 03 Јули 2018, 12:05:43 pm »
Така ве замајуваат за да ви одвлечат внимание запаркинг за скутери да ви тупнат :D
Не знам што прават и што се биде, но како и да е, сега да речиме сме засегнати од тоа што го прават, но да имавме по една милијара и немаше толку да се замараме, оти ќе бевме секаде добредојдени.
Друга работа да не беа тие 200-300к, очите сами ќе си извадевме, вака барем по ними плкаме тие ни се криви за скоро се ( или за многу работи). Што имаше пишано некој ѓакон, господ ја дава земјата на тиешто се почитуваат меѓусебно, што ја работат и што ја населуваат, а не нас тешко ни било да изгледаме 7 деца, срамота било да работиме в ниви, модерно било абортусот да е легален итн.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3460 на: 03 Јули 2018, 12:13:15 pm »
Сега наместо по 7 еве по 9 деца ќа раѓаме за да можеме повеќе мигранти да прифаќаме и да ги плаќаме без да работат. Таман работа да имаме по 2 деца и нормален живот.

Фасцинантно е како може некој да напомене дека тоа не претставува ненормално голем проблем за нас по искуствата кои ги имавме изминативе 20 години. Фасцинантно едноставно.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6438
« Одговори #3461 на: 03 Јули 2018, 12:28:37 pm »
Исто толку фасцинантно како некој е толку наивен а во исто време се прави експерт во секое поле. Фасцинантно.

Иначе пазете се, камповиве кај и да е ќе почнат, Септември некаде при крајот. Па после втора тура се очекува во 2019-та.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #3462 на: 03 Јули 2018, 12:32:54 pm »
Едно е самите што си ги копамеочите, друго е што не онадат и дрги. не дека ни се неопходни мигранти.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3253
« Одговори #3463 на: 03 Јули 2018, 12:43:05 pm »
Дали ќе има во камповите за бегалците инвертер клими?

Треба да помислат и на евтино греење да не трошиме буџетски пари на скапо греење на мигранти.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5277
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #3464 на: 03 Јули 2018, 12:44:12 pm »
„previously agreed upon standards for deciding an argument“ (од „рационалната“ Вики, се разбира)
Хаха... каков аргумент. И тоа на тема со име Рекла Казала!  :D

И другите аргументи поназад се „одлични“. Одлични се за побивање на смешната теза која се натура. Во Шведска розите им цветаат заради баграта што доаѓа од блискиот исток и од Африка? Или заради тоа што Шведска (сеуште) е здрава држава со фундаменти поставени многу пред спомнатата багра да почне да доаѓа на цицање социјални бенефити и гага, и занимавање со криминал, насилство и силување, и такви други прикладно настрани бенефити кои идат со миграцијата од разните афрички и азиски вукоје*ини.

Што велат фактите за бенефитите од азиските и афричките имигранти? Мислам ако сеуште факти проаѓаат за аргументи во дискусија...  ::)

Се надевам само дека Шведскиот Национален Совет за Превенција на Криминалот, ги задоволува критериумите на форумскатa полиција, за веродостоен извор.  ;)
https://bra.se/nytt-fran-bra/arkiv/press/2017-11-15-fler-privatpersoner-utsatts-for-brott.html

Crime Wave Engulfs Sweden as Fraud, Sexual Offenses Reach Record
https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-11-16/crime-wave-engulfs-sweden-as-fraud-sexual-offences-reach-record

Воедно и in-between предстојните дигресии за логички и грамтчки грешки, подолу следи една друга мала дигресија со пригоден документарен филм кој објаснува што всушност мислат обичните секојдневни домородни Швеѓани за миграцијата:

И за крај, дадете подршка за иницијативата за промена на националното знаме на Шведска (пошто старото знаме ги навредувало исончаните новодојденци).   ;D