Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Лук, суџук и една трудна.
Џимќе, бе...Ах, ти, кумановац, кокошку ти ебу...Ево, да нацртам:Синатра е Нула.Дин Мартин е краљ.Мерлин е издуван балон.Софија Лорен е пичка сва времена.С'к разбрасмо ли се?
Цитат: Nandor The Relentless на 15 Ноември 2024, 05:19:41 amЏимќе, бе...Ах, ти, кумановац, кокошку ти ебу...Ево, да нацртам:Синатра е Нула.Дин Мартин е краљ.Мерлин е издуван балон.Софија Лорен е пичка сва времена.С'к разбрасмо ли се? На сликата не е Мерлин Монро туку Jayne Mansfield 😀
Цитат: Skywalker на 15 Ноември 2024, 08:04:27 amЦитат: Nandor The Relentless на 15 Ноември 2024, 05:19:41 amЏимќе, бе...Ах, ти, кумановац, кокошку ти ебу...Ево, да нацртам:Синатра е Нула.Дин Мартин е краљ.Мерлин е издуван балон.Софија Лорен е пичка сва времена.С'к разбрасмо ли се? На сликата не е Мерлин Монро туку Jayne Mansfield 😀 Sky во право си овој светиниколчанец салТе уљдруми праи, пре би он Монро одколку Лорен во устата е као риба пирана💋
Цитат: Jimny на 15 Ноември 2024, 08:51:00 amЦитат: Skywalker на 15 Ноември 2024, 08:04:27 amЦитат: Nandor The Relentless на 15 Ноември 2024, 05:19:41 amЏимќе, бе...Ах, ти, кумановац, кокошку ти ебу...Ево, да нацртам:Синатра е Нула.Дин Мартин е краљ.Мерлин е издуван балон.Софија Лорен е пичка сва времена.С'к разбрасмо ли се? На сликата не е Мерлин Монро туку Jayne Mansfield 😀 Sky во право си овој светиниколчанец салТе уљдруми праи, пре би он Монро одколку Лорен во устата е као риба пирана💋@Skywalker Та луѓе сме, грешиме...Гуглам... некои слики бамбона, на други не ми е ни 3-...@ЏимќеПирани да те јадет, да те ебу...Нем да си ми гу дирнал!
Моментално на Ниже Поле. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
До горе се качи, кодиаците пролизгаа и останаа на проширувањата, а еден со џип се преврти, не видов дали беше БМВ или Мерц.