Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2041871 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10460
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #150 на: 18 Јуни 2017, 00:02:11 am »
Не знам баш дали е за на форумов затоа овде постирав
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212696050133262&id=1146536387

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
« Одговори #151 на: 18 Јуни 2017, 00:05:48 am »
Ќе го сачека некој мераклија, 20 години по визби ќе го злоставува.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10460
« Одговори #152 на: 18 Јуни 2017, 01:03:22 am »
Хехехех

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6747
  • Бенве сие бенве
« Одговори #153 на: 18 Јуни 2017, 08:22:29 am »
Да не е македончето кодош како што е, се фаќа овој на дело 4-5 станари го претепуваат до смрт, у багажник и фрли го у вардар и утре нема кој да краде. Тоа полиции адвокати инспектори и слични лигавешници е само губење време и нерви

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #154 на: 18 Јуни 2017, 08:48:56 am »
ko ke fatis kradec, se javues na dvajca drugari so fantomki da go precekaat a ti go pustas u stilot nemoj vise cedo milo... :D ides doma i ti po fantomka i ostanatoto go znaete... vadenje na zli duhovi od coekot do posledna koska...
ako ide u policija ti oficijalno si go pustil cedoto :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #155 на: 18 Јуни 2017, 09:08:57 am »
Ху баба ху.

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 608
  • Сузуки Витариче
« Одговори #156 на: 18 Јуни 2017, 09:17:03 am »
Носете ги на лимари каде сакате, само немој некој да се излаже да однесе кола кај Фуштич на фарбање...
Зошто?
Исто искуство и јас со Фуштиќ.
Лани фарбав врата. Прво ја згреши бојата, па после се бркаме 2 месеци за да ја префарба и на крај резултатот беше катастрофа. Ми беше смачено веќе да се расправам и да се бркам, па се откажав од трета мајка.
Можам да пратам и слики за да се види нестручноста. Мислам дека имаа/имаат проблем со комората и фарбаат надвор на отворено.

Цените се меѓу повисоките во градов. На рамниште на Јаја. За вратата платив 120еур, а се решив за нив дека ми беа многу поблиску до дома. Никогаш повеќе.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Потпис.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #157 на: 18 Јуни 2017, 09:19:27 am »
Стави слики ако имаш!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #158 на: 18 Јуни 2017, 09:21:52 am »
И у Аутомобиле е таа цена ..

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #159 на: 18 Јуни 2017, 09:25:13 am »
И таму знаат да промашат. На еден дечко, наместо перла бела, зелена му испадна 166-ката. Па и удрија втора мајка :)  Нема consistency кај нас. Некој ќе се биде задоволен, некој ќе пљука по истиот. И едниот и другиот со право, на едниот му се погодила работата, на другиот му е усрана. Нема еден авто-лакер во државава, за кој што може да кажеш дека све што излегло од комора кај него, све било безпрекорно. Бар ја не сум слушнал.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Xaoc

• Почетник
  • *
  • Пораки: 7
« Одговори #160 на: 18 Јуни 2017, 09:42:11 am »
И таму знаат да промашат. На еден дечко, наместо перла бела, зелена му испадна 166-ката. Па и удрија втора мајка :)  Нема consistency кај нас. Некој ќе се биде задоволен, некој ќе пљука по истиот. И едниот и другиот со право, на едниот му се погодила работата, на другиот му е усрана. Нема еден авто-лакер во државава, за кој што може да кажеш дека све што излегло од комора кај него, све било безпрекорно. Бар ја не сум слушнал.
Hyundai сервис Миро накај Ченто. Супер направено исто како оригинална боја. Баксузот е што колата од кај нив ја земав у 10 до 4, а у 5 и пол лупна град... И сега кровот лом. Ни два саата не и се израдував

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #161 на: 18 Јуни 2017, 10:27:30 am »
Едино да се види во Буби Бис, со оглед на тоа што фарбаат егзотични аута (најголем дел), треба да се добри.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
« Одговори #162 на: 18 Јуни 2017, 11:16:59 am »
Dobar servis e onoj koj i da utne ke si popravi bez cepidlacenje.... jebiga se desava da se utne.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #163 на: 18 Јуни 2017, 11:41:31 am »
Не, добар сервис е тој што нема да ти ја даде ако не е добро офарбана, туку ќе ти рече "се извинуваме за одложувањето на рокот за подигање на возилото, поради не задоволителен квалитет на фарбањето потребно е повторно корегирање, возилото ќе може да го подигнете следниот ден". Се додека самите не се свесни, тури им кур.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #164 на: 18 Јуни 2017, 12:00:43 pm »
Така! Со политика "слеп е, нема да примети" никаде не одиме :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.