Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Simo - Carrier159 330km/h ти е гравирана колата?
Цитат: vladic3110 на 20 Април 2021, 20:11:43 pmКако да добиеш непотребен очобол во 2021.Зошто? Јас ги обожавам белите бројчиња на мојата 159-ка (само кај Ti и Тurismo Sport ставани). Не знам зошто би било очебол со бели дајлс?Еве две слички од мене:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Дури и црвените дајлс во 147 и MiTo изгледаат подобро од Amber:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Како да добиеш непотребен очобол во 2021.
Ништо чудно со кинеските дашот да ти ја осветлува цела кабина.
Цитат: Power to the people на 21 Април 2021, 06:56:45 amНишто чудно со кинеските дашот да ти ја осветлува цела кабина. И на тој што ке вози позади тебе и на него ке му сметаат
Цитат: godofspeed на 21 Април 2021, 07:03:33 amЦитат: Power to the people на 21 Април 2021, 06:56:45 amНишто чудно со кинеските дашот да ти ја осветлува цела кабина. И на тој што ке вози позади тебе и на него ке му сметаат @Simo ова, а и лично јас имам аверзија кон бела светлост, ептен ме замара кога возам подолго нешто од бела светлина во таблата или пак ептен бели да се светлата напред.
Да ми е еден ваков деш, да оќорам .....(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
На 147 има опција да се намали светлоста на диодите а дополнително од цел дисплеј да свети само тој со километражата.
Цитат: AllMightyMe на 21 Април 2021, 20:05:10 pmНа 147 има опција да се намали светлоста на диодите а дополнително од цел дисплеј да свети само тој со километражата. М? Оваа опција не ја знам на 147, на 159 знам, ама мислев дека 147 нема таква? Како активираш/деактивираш само спидо лајт (Night Mode се вика на 159)?