Автор Тема: Vardar Shampion  (Прочитано 6833 пати)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Одг: Vardar Shampion
« Одговори #30 на: 06 Јуни 2017, 12:01:51 pm »

За тие што не ја гледаа утакмицата.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #31 на: 06 Јуни 2017, 20:23:08 pm »
Вардар стана шампион, ама пречекот прееска беше живо срање, срамота, резил, катастрофа. Ужас.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #32 на: 06 Јуни 2017, 21:43:20 pm »
Zs be?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #33 на: 06 Јуни 2017, 21:49:13 pm »
Топло беше многу. Требаше да наоблачат кога дојдоа.

Или да е во 18ч.

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2615
  • Custom made interiors
« Одговори #34 на: 06 Јуни 2017, 22:04:35 pm »
Па колку често имаме прилика да славеме вакви титули па да знаеме како да ги славеме?

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #35 на: 06 Јуни 2017, 23:14:35 pm »
Денде и Дено, 2014та Вардар го победи Хамбург во 1/8 финале на лигата на шампионите, прв поголем успех во тоа време (сега ја освои истата таа лига на шампиони). Еве само дел од пречекот.

http://www.youtube.com/watch?v=eAvHCWEkkU4

Бев јас со двајца другари, што не сме некои ватрени навивачи, ама се уклопивме во атмосферата. Од аеродром, во салата Кале отидовме...  таму атмосфера уште појака, ќе се срушеше салата. :) 4-500 луѓе преку сила, ама атмосфера на ниво, еуфорија пм. Зборот ми е, тогаш се знаеше кои се навивачи и кои верно го следат клубот, а не овие денешниве кремци што до вчера не знаеа дека има македонски тим што игра ракомет во европската лига на шампиони. Денес 5000+ луѓе на пречек, мртва атмосфера, ништо. Нула. Битно се изнасликаа за на фб и инстаграм. Не барам јас таква атмосфера како тој пречек што беше, ама ова денес беше дебакл.

Водителите, боже им поможи. Исто така 0. :) 

Заслужија ракометарите многу подобар пречек, ама тоа е, бидна. :) :D 

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #36 на: 06 Јуни 2017, 23:19:53 pm »
CASH оди да спиеш касно е веќе :)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
« Одговори #37 на: 06 Јуни 2017, 23:20:42 pm »
Јас се сложвам дека некако кичерајски беше пречекот и собрана раја ко за на митинг... цело време додека гледав, преовладуваше ќеф, нормално, ама и некој туѓ страм ме јадеше цело време, лоши кукурикања од водителите, лигаења... долго траеше и здосадуваше на моменти... како што е наведено во постот погоре, шарада со луѓе кои беа дојдени за сликање :)

Али главниот момент, ЕВРОПСКИ ШАМПИОНИ!!! Секоја чест за ракометарите.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3039
« Одговори #38 на: 06 Јуни 2017, 23:21:26 pm »
Денде и Дено, 2014та Вардар го победи Хамбург во 1/8 финале на лигата на шампионите, прв поголем успех во тоа време (сега ја освои истата таа лига на шампиони). Еве само дел од пречекот.

http://www.youtube.com/watch?v=eAvHCWEkkU4

Бев јас со двајца другари, што не сме некои ватрени навивачи, ама се уклопивме во атмосферата. Од аеродром, во салата Кале отидовме...  таму атмосфера уште појака, ќе се срушеше салата. :) 4-500 луѓе преку сила, ама атмосфера на ниво, еуфорија пм. Зборот ми е, тогаш се знаеше кои се навивачи и кои верно го следат клубот, а не овие денешниве кремци што до вчера не знаеа дека има македонски тим што игра ракомет во европската лига на шампиони. Денес 5000+ луѓе на пречек, мртва атмосфера, ништо. Нула. Битно се изнасликаа за на фб и инстаграм. Не барам јас таква атмосфера како тој пречек што беше, ама ова денес беше дебакл.

Водителите, боже им поможи. Исто така 0. :) 

Заслужија ракометарите многу подобар пречек, ама тоа е, бидна. :) :D 

Не се во најдобри односи управа од вардар со комити затоа и на последната утакмица дома немаше комити.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7214
  • French diamond
« Одговори #39 на: 06 Јуни 2017, 23:29:06 pm »
Има разлика помеѓу пречек на ракометарите од навивачи(како на клипот од Спенсер) и пречек од народ. Затоа е и различна атмосверата.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #40 на: 24 Август 2017, 21:38:35 pm »
Gi zgazija.

Napred Vardare!