Ахахахахахахаха
Кими стомак ме заболе читајќи ти ги постовите...
Размислуваш со една третина од годините кои ги имаш. Или можда животно неискуство е во прашање, ама да кажеш дека Јохан и Љубе се херои.

Ахахахахахаха, Кими ти си цар!
Да се некои кои не ги знаеме од по Скопје па можеби кај некој (кој има мозок и не е отцепен од цивилизацијата и збиднувањата во Скопје и пошироко) и ќе поминеше приказната како кутриот патриот Јохан страда за својата кутра земја поробена од злобните терористи...Ама сите ги знаат и Јохан и Љубе...
Единствена побуда на стока и битанги како Јохан и Љубе се само парите и ништо друго. За се останато го заболе к*рот.
Не можам да го гледам по медиуми, ми се повраќа. А посебно кога ќе го видам сликан со ороспијана...Ми текнува на деновите пред да одам во војска. Во кафанана (како ли се викаше) пред Луна Парк до кеј, курвата качена на маса ми пее над глава со цицките директно свртени во моја фаца, а јас меѓу цицки и пикам петстотки и иљадарки...И сега кога ќе размислам поидеален пар неможе да биде.
Се надевам дека и Јохан ќе го снајде правдата како и Љубе. Така душава бар малку ќе ми биде поспокојна затоа што ќе добие бар уште една тронка награда за она што несвесно го стори за Македонија и македонскиот народ.
П.С. Дел од работите кои ги прочитав за Јохан во текстот ги знам од прва/втора рака и се во целост вистинити. За останатите за кои не знам ни малку не се сомневам дека се 100% точни.