спортекс,ова по втор трет пат ќе ти пишам.
не збориме за партии,бранителите не се ни сдсм ни вмро.македонската национална свест не не дели по партии
пишуваме на форум,тема која опфаќа така област.
ако можеш помогни ако не не одмагај.
криво ми е што не се цениме самите себе и затоа што трпиме неправди,бидејќи ако не се цениш сам никој нема да те цени.
и ќе играат курот со нас.
пусто турско што направило од нас тие 500 години ,ни испрало мозок.
абе ќути и трпи,батали ,џабе е...не вреди....
како пример ми текна:пукаат во тебе,те промашуваат ,ти се криеш и викаш абе ќути можеше и бетер да биде....и така се криеш....бегаш....си викаш,абе батали не вреди да пукам,може ќе го промашам....гарант нема да го погодам.... 
Маци, со тоа шо ќе пишуваш на форум ќе го накршиш, многу е изнапишано по разни форуми па гледам македонскава нацинална свест е на многу високо ниво.
Треба акција а не мрсење муда, и те молам немој да ми изиграваш патриот на место кое што не е наменето за тоа.
Тоа што некој не пишува овде за тоа не значи дека не преземал ништо во таа насока или не прави, и обратно, ако некој овде мрси муда не го прави голем македонец под дифолт!
Едноставно не е место за тоа и тука сме собрани за други работи!
Пак ќе ти кажам, ако тебе нне ти чини излевај надвор со стапот, може на некој друг му е арно, па за да не дојдете во конфликт, нема потреба од такви работи.
Како што секогаш има незадоволни од ситуацијата во државата има и задоволни, инаку немаше овој народ да биде поделен, туку напротив обединет и со едно мислење!