Автор Тема: Mitsubishi Eclipse RS  (Прочитано 70453 пати)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Одг: Mitsubishi Eclipse RS
« Одговори #45 на: 23 Февруари 2011, 09:15:20 am »
Во време кога сите ги спуштаат колите велештрумф ја крева изгледа гаргамел му фрлил некоја магија :D
Гоогле закон е количево со здравје да го возиш
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #46 на: 23 Февруари 2011, 09:27:16 am »
И ја не би ги мењал гумите. Мжеби би сменил спирали, некои за 10-тина сантими повискои :D Тогаш нема да имаш проблем не само со улицте туку и со тротоарите. :D Ете Велешрумф има таков проект во план, но моментално е во недостаток на финансиски средства, па го одложи за подоцна.

Gojdo, mann...
On vozi kola koja e ipak dovolno niska i koja za razlika od mnogu drugi ne bi trebalo da truska ko kochija po Partizanska, moze da ja kaci na povisok trotoar, a na otvoreno moze da e udobna kolku tvojata Mazda i toa so segasnite gumi. ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #47 на: 23 Февруари 2011, 11:06:23 am »
 ODlicno auto, neverovatna linija, i super ocuvano. Zabeleska: koga veke turas pojacalo i vufer kupi i edno amortizerce za gepek. :D :D :D

Отсутен Jove

• Сениор
« Одговори #48 на: 23 Февруари 2011, 12:23:48 pm »
Стап си е Стап ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
« Одговори #49 на: 23 Февруари 2011, 13:11:24 pm »
Јако, чудно ми е како ја собира кочницата во 14ка. ;D

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #50 на: 23 Февруари 2011, 15:25:30 pm »
druze ako mi najdes amortizercinja odma praeme pazar bidejki ja neam vreme da se setkam da baram, a na internet najdov ama nekako mi e shube da naracam mi e strav da ne ne stignat...a za kocnicata e santim od bandasot inace lugje kolava e niska upm fakja predniot branik segde i nekako ne mi e za spustanje nema da imam kaj da se parkiram

Отсутен google

• Редовен
« Одговори #51 на: 23 Февруари 2011, 15:26:46 pm »
Во време кога сите ги спуштаат колите велештрумф ја крева изгледа гаргамел му фрлил некоја магија :D
falati druze imam iznenaduvanje za tebe use nekoj den samo da pomine ova bidejki si fan na VW

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #52 на: 23 Февруари 2011, 22:56:14 pm »
druze ako mi najdes amortizercinja odma praeme pazar bidejki ja neam vreme da se setkam da baram, a na internet najdov ama nekako mi e shube da naracam mi e strav da ne ne stignat...a za kocnicata e santim od bandasot inace lugje kolava e niska upm fakja predniot branik segde i nekako ne mi e za spustanje nema da imam kaj da se parkiram

imas vo butel amortizercinja za bagaznik poslem makpetrol pumpata levo ke vidis garaza ima nema utka bi trebalo da ima i za ovoj model ....

Отсутен google

• Редовен
« Одговори #53 на: 24 Февруари 2011, 04:02:39 am »

imas vo butel amortizercinja za bagaznik poslem makpetrol pumpata levo ke vidis garaza ima nema utka bi trebalo da ima i za ovoj model ....
drugar sepak i ja rabotam so koli i se razbiram i gi znam site marifeti vo gradov i posiroko

Отсутен Jove

• Сениор
« Одговори #54 на: 24 Февруари 2011, 07:44:00 am »
falati druze imam iznenaduvanje za tebe use nekoj den samo da pomine ova bidejki si fan na VW
Ај да видиме што ке биде изненадувањето

Отсутен google

• Редовен
« Одговори #55 на: 20 Март 2011, 04:46:33 am »
eve malo osvezuvanje pomina veke dosta vreme od koga e montiran xenonot no nikako vreme za slikicki, no sepak se potrudiv i eve sto ima novo:

na slika se glea plava nijansa ama xenonot e 5600K i e kristalno bel

« Последно менување: 20 Март 2011, 04:49:50 am google »

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
« Одговори #56 на: 20 Март 2011, 12:11:49 pm »
Google a sto e rabotava so predniot branik ??? Daj mu go na Jan turbo neka ti go sredi  ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #57 на: 20 Март 2011, 12:28:41 pm »
google, od taa furnata sto leb imam izedeno ;D

Отсутен google

• Редовен
« Одговори #58 на: 20 Март 2011, 20:13:23 pm »
sea sea use malce neka stopli epten mi e zal sea na ladnovo da struga so voda ne sum ja buljas si mislam na drugarite, epa cuore sigurno ja znaes i ubavo ti e poznata garazata do furnata...pozz

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #59 на: 25 Март 2011, 08:13:57 am »
Гугл, а шо е работава со бандажите? Мислам дека добра 16-ка или 17-ка ќе го отворат Еклипсов. Да не зборам колку е греота да го возиш на тие 14-ки...
Ум шо идит отпосле не јет ум!