Ај да ве замолам за помош/мислење. Леонот ми е за редовен сервис ама се мислам дали да продолжам да го носам пак во Porsche Skopje? Ја најдов само оваа тема со препорака за Митревски. Освен тој дали постои уште некој што би го препорачале, и секако зашто се издвојува од останатите?
И јас имам позитивно искуство со Митревски (Влатко се вика) на времето кога имав Голф, се случувало да одам кај него убеден дека нешто треба да се менува, дури и него пробував да го убедам (дали стварно слушав нешто или ми се причинуваше не сум сигурен, да бидам самокритичен многу сум оптеретен со секој звук што доаѓа од колата
), ама после преглед на колата, ми ја враќаше со муабет дека ништо не е за менување, слободно да возам.....сакам да кажам, да сакаше да ми земе пари, можеше слободно да го направи тоа, друга работа, доста е поефтин од овластениот, кај него во сервис можат да се видат нови коли (1-3 години стари) претежно од VW групација, сметам дека е професионалец во работата, немам дилема дека следниот редовен сервис на Грандето ќе го правам кај него