Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Carpathian Lord на 10 Јануари 2017, 13:16:33 pmCorsa C има катастрофален интериер. Јас би одел Punto/Polo за тие пари.206-ка, убав дизајн, интериерот страда од евтини материјали, тапа за одржување (високи цени).Мајтап на страна, мислам дека Микрата добро се покажа. Лично само дизјанот ми е одвратен. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Може да ми објасниш што е катастрофално во ентериеров? Никаде не крцка, копчињата функционираат сите, не е лошо на лик, радиото ги чита сите можни формати звукот е сосема добар како за фабричко радио, нема никаква потреба за интервенција на звучници, борд компјутер, команди на волан, странични перничиња итн итн? За споредба другар има поло баш такво со дупли фарови и рачките на врата крцкаат. Дојде со некое џкљ радио радио а позади има катастрофални звучници Го плати поскапо од корсата а е постаро 2 години.
Corsa C има катастрофален интериер. Јас би одел Punto/Polo за тие пари.206-ка, убав дизајн, интериерот страда од евтини материјали, тапа за одржување (високи цени).Мајтап на страна, мислам дека Микрата добро се покажа. Лично само дизјанот ми е одвратен.
....
Цитат: kimi makedonski на 22 Јануари 2017, 18:50:47 pmЦитат: Carpathian Lord на 10 Јануари 2017, 13:16:33 pmCorsa C има катастрофален интериер. Јас би одел Punto/Polo за тие пари.206-ка, убав дизајн, интериерот страда од евтини материјали, тапа за одржување (високи цени).Мајтап на страна, мислам дека Микрата добро се покажа. Лично само дизјанот ми е одвратен. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Може да ми објасниш што е катастрофално во ентериеров? Никаде не крцка, копчињата функционираат сите, не е лошо на лик, радиото ги чита сите можни формати звукот е сосема добар како за фабричко радио, нема никаква потреба за интервенција на звучници, борд компјутер, команди на волан, странични перничиња итн итн? За споредба другар има поло баш такво со дупли фарови и рачките на врата крцкаат. Дојде со некое џкљ радио радио а позади има катастрофални звучници Го плати поскапо од корсата а е постаро 2 години. Кими алал да ти е како јаоткопа сликава од најотпремената корса не знам. Корсава погоре дури изгледа симпатично, но да бидеме реални батка 99% од корсите не изгледаат вака како на твојата слика. Го делам мислењето на Карпатскио, корса има едни од најмизерните ентериери евр. Ајде ќе си речеш еве човеков половна ја купил убава цена му понудиле па голтнал преку ентериерот и целокупната евтиноќа на колата и си рекол ајде ГЕРМАНСКО Е јер германско е уау и нема боље. Ама оние што отишле и ја купиле НОВА од салон? Е тие тие не можам да ги сватам што мислеле, дали тие имаат очи и некое чуство за убаво за фино? Покрај поло, ибица, клио овој отишол купил корса нова и опрчил 12.000 еу за неа. Алал да му е.
Зашто пушташ слики од коли кои се понови од оваа корса? Стаи слика од пунто 2, клио 2, постаро поло... Или спореди ја Corsa D со наведениве...Уопште не си реален... Погрешни коли споредуваш...