Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сега за сега на Меривата ми се добри. Ама убаво е да се знае од кај може да се нарача за понатаму.Таман.
Цитат: Ipkisija Meskosa на 25 Декември 2016, 01:25:04 amМоментот е кој материјал се користи и за колку време ќе треба пак да се менува. Да не паѓаме во несвест за изработката, не е којнае колку сложено Материјалот е еко кожа работам десет години досега се нема никој пожалено .Сепак твое си е
Моментот е кој материјал се користи и за колку време ќе треба пак да се менува. Да не паѓаме во несвест за изработката, не е којнае колку сложено
Цитат: Ipkisija Meskosa на 25 Декември 2016, 01:46:32 amВ година можи нема поќе да шија членот, па ќе нема од кај да сменам и ќе возам скинато Земи резерва .. хахах
В година можи нема поќе да шија членот, па ќе нема од кај да сменам и ќе возам скинато
Цитат: IgorceOpel на 25 Декември 2016, 13:10:05 pmЦитат: Ipkisija Meskosa на 25 Декември 2016, 01:25:04 amМоментот е кој материјал се користи и за колку време ќе треба пак да се менува. Да не паѓаме во несвест за изработката, не е којнае колку сложено Материјалот е еко кожа работам десет години досега се нема никој пожалено .Сепак твое си е Ако те навредив, јас се извинувам, не беше постот за таа намена. Само сакав да потенцирам дека одма некои паднаа во несвест за нешто што кошта 300 денари Цитат: IgorceOpel на 25 Декември 2016, 13:11:52 pmЦитат: Ipkisija Meskosa на 25 Декември 2016, 01:46:32 amВ година можи нема поќе да шија членот, па ќе нема од кај да сменам и ќе возам скинато Земи резерва .. хахах Па добра ти е идејата, бајдавеј изработуваш во оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Дали треба да ви ја испратам како мустра,за изработка?
I kaj mene dojde top.Mislam i krovovi popravase ako ne se lazam.Pozz
За корола 2003,85 кв..
Цитат: Bicikle на 03 Јануари 2017, 20:09:35 pmI kaj mene dojde top.Mislam i krovovi popravase ako ne se lazam.PozzДа и тоа работам
Замисли да си кола и да ти вградат плин