Автор Тема: 10 дроги кои не смеат да се користат при возење !!!  (Прочитано 17375 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Одг: 10 дроги кои не смеат да се користат при возење !!!
« Одговори #45 на: 04 Октомври 2011, 02:04:26 am »
НИкако никако. Амфетаминот можеби е блиску до кокаинот но само блиску.

Користен е а и колку што мислам создаден за војната во виетнам, давано им е во вид на таблетки иако кај нас се користи во вид на прав. Има разорно уништувачка моќ врз мозокот.

Се осеќа огромна храброст, преголема сконцентрираност, опасно изострена видливост и СИЛА СО КОНДИЦИЈА. Но по завршувањето на дејството Гомнаре кантаре.
По завршувањето ќе си легнеш да спиеш.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #46 на: 04 Октомври 2011, 02:06:35 am »
Члинк се сложувам со тебе,затоа и реков горе/долу....кокаинот е исто....горе горе,па долу....не колку амфетата али слично(сега не клаваме на вага шо шоќе шо помалку)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #47 на: 04 Октомври 2011, 11:02:40 am »
Abe so vi vam alo....ne ste na www.drogaportoroz.com

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #48 на: 04 Октомври 2011, 11:14:14 am »
Денеска од Македонската полиција запленети 44 килограми Дрога Колинска. Одметниците се во бегство. Се претспотавува дека кафето било наменето за Македонскиот пазар, особено за младата популација.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #49 на: 03 Јуни 2013, 23:43:30 pm »
Тренутно сум на Трамадол 100мг, кичмата ПАК ми ја еба мамата ... Бев и кај Туран - толку од работата вика, другото Господ!
Е сеа, пошто Господ е милозлив нели, па ни ја создал природата и све остало - наредно ми е Морфиумот, кој за време на војната во ЈНА беше лесно достапен ради ранетите и сл. Се дозираше од едни пластични тубички во нога мислам ...
Како и да е, НЕМА ВОЗЕЊЕ по вакви средства. Ако Морфиумот не помогне кој е три пати појак од Трамадолот, наредно е Fentanyl (80 пати појако од Морфин) или Dilaudid (4 пати појак од Хероинот по милиграм). Оно у ствари уште ќе ме боли кичмата, ама преку „Тасета“ :)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #50 на: 03 Јуни 2013, 23:45:21 pm »
Oд што така кичмата?
Си идел на масажи?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #51 на: 03 Јуни 2013, 23:46:42 pm »
Тренутно сум на Трамадол 100мг, кичмата ПАК ми ја еба мамата ... Бев и кај Туран - толку од работата вика, другото Господ!
Е сеа, пошто Господ е милозлив нели, па ни ја создал природата и све остало - наредно ми е Морфиумот, кој за време на војната во ЈНА беше лесно достапен ради ранетите и сл. Се дозираше од едни пластични тубички во нога мислам ...
Како и да е, НЕМА ВОЗЕЊЕ по вакви средства. Ако Морфиумот не помогне кој е три пати појак од Трамадолот, наредно е Fentanyl (80 пати појако од Морфин) или Dilaudid (4 пати појак од Хероинот по милиграм). Оно у ствари уште ќе ме боли кичмата, ама преку „Тасета“ :)

Ајдееее..... си иба матер светов...

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #52 на: 03 Јуни 2013, 23:46:57 pm »
Кога да те носам кај Ристо во Богородица ?

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #53 на: 03 Јуни 2013, 23:52:01 pm »
Стааааара болка :( Кога имав 21 год. дигав прилично тешки апарати кои ги одржавав за една Хрватска фирма, а беа многу. После работев во сервис ЕИ Ниш, па имав свој РТВ сервис, па во Војна Болница на одржавање, па сега во приватна фирма водам сервис ... Од дигање друже, колку и да се трудиш правилно да се поставиш, не можеш секогаш и секаде да внимаваш, а често и нема кој во близина да ти помогне и мораш се сам.
Масажи ... Хммм веруј ми друже сите можни сум ги пробал, а одев и на ветеринари - само операција ми рекоа :( Овој Туран ми беше задња нада и стварно ми помогна, ама толку може - многу е заебан дефектот - ќе побарам слика ...

@S16-HGT
Фала ти, да видам колку ќе ме држи ова ...

ЕДИТ:

Она белото е нерв (останало уште незнам, 1/4 од него максимум), а тие две „огнени топки“ се делови од пукнатиот дискус кои се слободни (што е најопасно). Операцијата е високо ризична од причина што тука е сплетот на нерви и можам или да се парализирам , или да бидам со памперси или на хемо дијализа ... Пу, пу - СКРАЈА  да е !!!

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #54 на: 04 Јуни 2013, 00:04:13 am »

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6830
« Одговори #55 на: 04 Јуни 2013, 00:19:59 am »
Џиџи, немораш да ме послушаш, твој избор, али сличен ваков проблем имаше комшија кај мене пред 7-8 години, го фати кичмата и 2 месеци од кревет не стана, во кревет вршеше и мали и големи нужди. Причината било, измегу пршлените му се зафати од месото и нервите и тие не даваа да се исправи, имаше ужасни болки.
Али од ново лисиче дојде кај него дома пошто немаше како комшијава да се однесе до ново лисиче, го преврти на грб, со 2-3 крцнувања на пршлените таму што ти е знам, го исправи човекот и еве чукнувам во дрво, до денес нема никаков проблем со кичмата.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #56 на: 04 Јуни 2013, 00:24:47 am »
Велат брат му од кондово подобар бил.

Отсутен FiLo

• Сениор
« Одговори #57 на: 04 Јуни 2013, 00:25:44 am »
И двајцата солидно работат.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #58 на: 04 Јуни 2013, 00:26:58 am »
Ти верувам, фала ти (затоа и одев кај Туран, како еден од нај искусните и нај школувани киро практичари со 8 годишно искуство во Кина ...). АМА погледни ја сликата, не знам што си по занимање ама не треба многу разбирање ... Ако извршиш екстензија - отидов јабана. Не е страшно да умреш - природна работа е, страшно е да останеш „цвеќе“ !!!

Отсутен FiLo

• Сениор
« Одговори #59 на: 04 Јуни 2013, 00:28:49 am »
Па можеш да одиш со сликата по местачи.
Ама уште еднаш напоменувам, не присилувам, не наметнувам, само давам предлог.
Пошто како што викаш, ова е сериозна работа.